Movento, patrocinador oficial del CE Sabadell FC fins el 2024

Movento ha renovat l’acord com a patrocinador oficial del Centre d’Esports Sabadell Futbol Club fins al 2024, donant continuïtat a la relació que els uneix des del 2021. La principal novetat d’aquest acord serà la implementació de la marca Movento als dos equipaments oficials del Centre d’Esports Sabadell per a la pròxima temporada. Aquesta anirà situada a la part posterior de les samarretes de joc. 

A l’oficialització de la renovació, celebrada a la Nova Creu Alta, hi ha assistit el president del CE Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, Bruno Batlle, director general del CE Sabadell FC, Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell FC, Miquel Martí Pierre, CEO de Movento, Toni Sánchez, Director General, Antonio Sánchez, Gerent d’Auser, Jordi Domènech, gerent de Sarsa, Rafael Castañedo, gerent de Sarsa i Cupra, i David Martínez, Director de Marketing de Movento. 

L’aliança amb el grup inclou un acord comercial amb Movento i quatre de les seves ensenyes en el sector d’automoció: Auser, Stern Motor, Sarsa, Renault Trucks i Movento Auto Selecció. Part d’aquest acord també quedarà reflectit amb una important implementació de la marca Movento a l’estadi de la Nova Creu Alta i un seguit d’activacions per als socis del CE Sabadell en els dies de partit.

Amb tots aquests termes, el CE Sabadell FC i Movento refermen un acord que suposa ampliar un dels patrocinadors històrics del CE Sabadell. A més, ambdues empreses comparteixen els mateixos valors i orgull pel territori, juntament amb un fort compromís social i una aposta per la sostenibilitat. 

El president del Centre d’Esports Sabadell FC, Pau Morilla-Giner, ha mostrat la seva satisfacció durant la signatura de l’acord. “És tot un orgull per a nosaltres incorporar la marca Movento a la nostra samarreta. Mantenir aquest acord de patrocini oficial amb una empresa sabadellenca, centenària i amb un fort compromís social i per la sostenibilitat és un dels objectius del nostre projecte. Per a nosaltres és un privilegi mantenir aquest compromís amb Movento i esperem refermar la seva confiança i mantenir aquest acord molts anys més”, ha declarat el president del Centre d’Esports Sabadell FC. 

Per part de Movento, el CEO Miquel Martí Pierre ha declarat: “Aquest acord simbolitza dos elements importants per Movento. D’una banda, la nostra ferma aposta per l’esport i pels valors que aquest transmet: treball en equip, superació, perseverança i respecte. Per un altre, l’arrelament amb el nostre territori, un municipi clau per la nostra companyia i els seus orígens. Estem molt contents de renovar aquest acord i desitgem tots els èxits al CE Sabadell FC a la temporada 2023/24.”