Neix Arlequinats on Tour

El Centre d’Esports Sabadell presenta l’Arlequinats on Tour. Aquesta promoció va dirigida als partits que l’equip jugarà fora de casa aquesta temporada i, principalment, està enfocada als aficionats que es desplacin a aquests enfrontaments lluny de la Nova Creu Alta. 

Es posa a disposició dels socis del Centre d’Esports un passaport d’Arlequinats on Tour que estarà disponible a les oficines del club a finals de setmana. Aquest serà personal e intransferible i estarà assignat al número de soci de la persona que sol·liciti el passaport.

Els Arlequinats hauran d’anar a l’oficina a segellar cada desplaçament que facin demostrant amb l’entrada del partit i el seu carnet de soci que van assistir al mateix. No obstant això, únicament les entrades valdran per a segellar el passaport. En cap cas serviran les acreditacions. A més, cada tres desplaçaments el soci obtindrà una entrada gratuïta per a un partit a la Nova Creu Alta (el club es reserva el dret a excloure algun dels partits a elecció on no es proporcionaran entrades gratuïtes). Podrà sol·licitar aquesta entrada presentant el seu passaport amb tres segells a les oficines de l’estadi. 

Podeu compartir la vostra experiència d’Arlequinats on Tour a les xarxes socials amb el hashtag #ArlequinatsOnTour i etiquetant al Centre d’Esports Sabadell als vostres perfils. Entre tots els que compartiu alguna imatge a les xarxes socials durant la temporada es farà un sorteig d’una primera equipació oficial signada per tota la plantilla.

Finalment, a final de temporada es sortejarà un desplaçament entre tots els socis que tinguin un passaport amb un mínim de tres segells de desplaçament. Aquest sorteig es realitzarà a partir del dia 30 d’abril.  El guanyador del sorteig podrà escollir entre els dos últims desplaçaments fora de casa que l’equip realitzi aquesta temporada i posteriors al dia 30 d’abril. Tindrà a la seva disposició el transport, l’allotjament i l’entrada al partit per a ell i un acompanyant.