Neix la Comissió Social del Centre d’Esports Sabadell FC

El Centre d’Esports Sabadell FC ha posat en marxa la Comissió Social amb l’objectiu de recuperar el sentiment arlequinat i generar una major repercussió a Sabadell i a la comarca.

La comissió estarà dirigida pel conseller de l’àrea d’operacions del club, Albert Ramos, amb Antoni Martínez, anteriorment directiu de l’àrea social, com a adjunt, i s’ha estructurat en tres àrees de treball que integraran diferents socis amb un mateix perfil de joventut i voluntat per fer que el CE Sabadell tingui el màxim impacte possible a la ciutat.

La primera serà l’àrea social, formada per José Sag com a responsable, Ainoa Torrella i Jesús Arroyo. L’objectiu d’aquesta àrea serà la de contribuir i participar en activitats culturals i educacionals, a més de transmetre i fomentar el sentit i els valors històrics del sentiment arlequinat, el civisme, la integració social, l’esportivitat, la solidaritat i altres aspectes que reflecteixen el compromís del club amb la ciutat i la societat. Entre les accions previstes hi ha la d’apropar el CE Sabadell a les escoles, el desenvolupament d’activitats per ajudar els col·lectius més desfavorits, cicles de conferències i taules rodones amb vinculació al club, potenciar accions conjuntes amb les penyes i tenir una major presència en activitats de la ciutat.

La segona àrea serà la sociesportiva, formada per Jordi Capella com a responsable, Juanfran Lara i José Antonio Utrera. Tindrà com a principal objectiu l’organització dels actes o esdeveniments del club que tinguin relació amb l’àrea esportiva del club i tots els seus equips, apropant d’una manera diferent el CE Sabadell a la ciutat i a les entitats esportives. Entre les activitats hi ha l’ofrena floral a la Salut, la presentació i fotografia del primer equip i del futbol base, les visites als hospitals de Sabadell per part dels jugadors, etc.

I la tercera àrea serà la institucional, amb Carme Torres i Marta Cirera com a corresponsables, per canalitzar les relacions amb institucions, empresaris i patrocinadors. L’objectiu serà mantenir una relació cordial i propera.

Aquesta comissió formada per socis arlequinats vol ser l’empenta definitiva al projecte d’Esteve Calzada per aproximar-se i obrir-se a la ciutat.