Neteges Creu Alta renova la confiança amb el CE Sabadell

10/11/2021

Neteges Creu Alta i el Centre d’Esports Sabadell han renovat l’acord de patrocini per a una temporada més. L’empresa sabadellenca continuarà sent l’encarregada de posar a punt l’estadi de la Nova Creu Alta abans de cada partit del Centre d’Esports com a local, gràcies a l’eficiència dels seus equips de neteja i el seu manteniment periòdic.

Neteges Creu Alta, S. L. és una empresa dedicada a oferir el millor servei de neteja, tant a clients professionals com a particulars. És una empresa amb més de 30 anys d’experiència amb el clar objectiu d’oferir al seu client el servei més eficaç de neteja al millor preu, amb un tracte directe, proper i personalitzat. Entre els seus serveis trobem: Neteges puntuals, neteges especialitzades, servei domèstic, comunitats de propietaris i pàrquings, jardins, tapisseria o distribució de consumibles.

Les dues entitats emmarquen aquesta col·laboració dins de la seva política de responsabilitat social corporativa i la seva aposta clara pel món de l’esport a la ciutat i al Vallès.