NOU ACORD DE PATROCINI AMB BP OIL

15/01/2021

BP Oil España S.A.U. i el Centre d’Esports Sabadell han oficialitzat un acord de patrocini per a dos anys. El patrocini inclou la visibilitat de la marca a la Nova Creu Alta i avantatges per als socis de la temporada 2020-2021.

BP és una companyia d’energia, dedicada principalment al petroli i al gas natural amb seu a Londres, el Regne Unit. BP España S.A.U. és la cap del grup d’empreses de BP OIL que opera a España. Present a Espanya des de 1954, compta amb prop de 900 empleats, 750 estacions de servei i és avui en dia una de les principals empreses energètiques del país.

El principal avantatge que ofereix als socis arlequinats és la nova ‘Targeta BP Bonus CE Sabadell’ per disposar d’entre 5 i 7 cèntims de descompte per litre en carburants BP Ultimate amb tecnologia ACTIVE. La targeta és compatible amb la ‘Targeta Mi BP’ amb la qual es pot afegir 3 cèntims més de descompte per litre. A la província de Barcelona hi ha 51 benzineres on poder beneficar-se d’aquest descompte.

Els socis de la temporada 2020-2021 poden passar a recollir gratuïtament la seva ‘Targeta BP Bonus CE Sabadell’ per les oficines de la Nova Creu Alta. *Entre tots aquells socis que ho facin, hi haurà un sorteig de 10 targetes MiBP amb punts ja acumulats per valor de 40€ en les benzineres de BP. 

Ves més lluny sentint l’Orgull Arlequinat!