Obertes les inscripcions al Campus d’Estiu 2023

El Centre d’Esports Sabadell obre les inscripcions per al Campus d’Estiu 2023 del #FutProCES que se celebrarà a partir del 26 de juny i fins al 28 de juliol a les instal·lacions Municipals d’Olímpia. El Campus està dirigit per a jugadors nascuts entre el 2007 i el 2018 i des de l’etapa patufet fins a cadet. Aquest Campus està obert a jugadors i jugadores que juguin al club com a nens i a nenes que es vulguin iniciar al futbol.

La metodologia que s’aplicarà és la del futbol base del CE Sabadell, amb tècnics titulats del club i amb una primera franja dedicada a la millora dels jugadors en diferents aspectes del joc. La segona franja serà més lúdica, amb activitats com piscina, competicions, Teqball i sortejos. Al llarg de la jornada els nens disposaran d’aigua i begudes isotòniques sense cost. I tots els jugadors i jugadores participaran en sortejos setmanals.

Els Participants FutProCES són aquells i aquelles que van participar al Campus d’Estiu FutProCES 2022 o a qualsevol activitat FutProCES de la temporada actual 22/23. Els Jugadors/es FutBaseCES són aquells i aquelles amb llicència al futbol base del Centre d’Esports Sabadell.

DATES I HORARI

El Campus durarà cinc setmanes i començarà la setmana del 26 de juny. La data de finalització és el 28 de juliol. Durant les 5 setmanes de Campus, l’horari serà de 9h a 13h, des de mitja hora abans l’acollida i fins mitja hora després recollida. A més, hi haurà opció de menjador fins les 15h i aquest servei té un cost opcional de 50 euros per setmana.

PREUS

El preu serà de:

CAMPUS PORTERS

També hi haurà un apartat del Campus destinat únicament a la formació de porters. Amb entrenament específic de 9 a 10:30h i vídeo per a millorar la tècnica de 11 a 11:25h. A partir de les 11:30 faran l’entrenament amb el grup (3 dies a la setmana, 2 pisicina).

INSCRIPCIÓ

La inscripció la podeu realitzar a través del mail campus@cesabadell.cat o a aquest enllaç InscripcionsCampusEstiu2023.

Per qualsevol dubte contacteu-nos a campus@cesabadell.cat.