Obertes les inscripcions al Campus d’Estiu 2024

El Centre d’Esports Sabadell obre les inscripcions per al Campus d’Estiu 2024 del #FutProCES que se celebrarà a partir del 25 de juny i fins al 26 de juliol al CEM Olímpia. El Campus està dirigit per a jugadors i jugadores nascuts/des entre el 2009 i el 2020 i des de l’etapa patufet fins a cadet. Aquest Campus està obert a jugadors i jugadores que juguin al club com a jugadors i jugadores que es vulguin iniciar al futbol.

La metodologia que s’aplicarà és la del futbol base del CE Sabadell, amb tècnics titulats del club i amb una primera franja dedicada a la millora dels jugadors en diferents aspectes del joc. La segona franja serà més lúdica, amb activitats com piscina, competicions, Teqball i sortejos. Al llarg de la jornada els jugadors i jugadores disposaran d’aigua i begudes isotòniques sense cost. I tots els jugadors i jugadores participaran en sortejos setmanals.

DATES I HORARI

El Campus durarà cinc setmanes i començarà la setmana del 25 de juny. La data de finalització és el 26 de juliol. Durant les 5 setmanes de Campus, l’horari serà de 9h a 13h, des de mitja hora abans l’acollida i fins mitja hora després recollida. A més, hi haurà descomptes a les persones que s’inscriguin durant els mesos d’abril i maig

PREUS

El preu del pack serà des de 80€ una setmana i 345€ el pack de 5 setmanes.

INSCRIPCIÓ

La inscripció la podeu realitzar a través del mail campus@cesabadell.cat o a aquest enllaç InscripcionsCampusEstiu2024.

Per qualsevol dubte contacteu-nos a campus@cesabadell.cat.