On comprar les entrades per al partit davant el Sevilla FC

El Centre d”Esports Sabadell informa que durant aquest cap de setmana es podran comprar entrades per al partit de Copa del Rei davant el Sevilla FC en diferents indrets.
 
Els aficionats podran adquirir localitats a l”Olímpia durant tot el dissabte i diumenge al matí, mentre els arlequinats més petits juguin els seus compromisos de lliga.
 
El club també vendrà entrades en el Pepín Valls de Castellar del Vallès durant el diumenge a la tarda, ja que el filial arlequinat disputarà un nou compromís de Tercera Divisió davant el Santfeliuenc FC.
 
A més, amb motiu de la celebració de la Cultural Alternativa Sabadell 2014, l”entitat arlequinada també vendrà entrades durant tot el cap de setmana al recinte de la Fira de Sabadell, on el club col·locarà un stand amb productes de merchandising.
 
Pel que fa a la setmana vinent, els recordem que podeu comprar entrades a les oficines situades a la Nova Creu Alta en el seu horari habitual.
 
Ja durant el dimecres 29 d”octubre, dia del partit davant el Sevilla FC, les oficines tancaran al migdia, però els aficionats que encara no disposin de localitats les podran comprar a les taquilles de Tribuna a partir de les 14 h. La resta de taquilles situades als voltants de l”estadi obriran a partir de les 20 h, dues hores abans del duel davant el conjunt andalús.
 
Els recordem que les entrades tenen un cost de 15 euros a Gol, 25 euros a Lateral i 40 a Tribuna.