Presentada la II edició de la Nit dels Jugadors amb un cartell de luxe

26/02/2020

La sala Miguel Quereda de la Nova Creu Alta ha acollit avui la presentació de la segona edició de la Nit dels Jugadors, on s’homenatgen jugadors històrics del Centre d’Esports Sabadell. En aquest acte organitzat per l’associació de penyes, es vol homenatjar cinc exarlequinats de referència pel club. L’acte tindrà lloc a l’Hotel Urpí el proper dissabte 16 de maig a les 21 hores i es posaran a la venda unes 200 entrades al preu de 30 euros. En aquesta ocasió, els homenatjats seran:

Josep Palau, davanter de la dècada dels 60, amb un total de 10 temporades i més de 230 partits amb l’equip arlequinat.

Ginés Castaños, davanter sabadellenc de la dècada dels 60, que va disputar un total de 4 temporades d’arlequinat i amb un gran passat pel futbol català. Va militar en equips com, Espanyol, Europa, Lleida i Badalona.

Manolo Fernández ‘Chango’, defensa arlequinat dels anys 70, amb un total de 7 temporades i més de 160 partits disputats. També va ser entrenador del club.

Omar Sánchez, amb dues temporades com a arlequinat, és el màxim golejador estranger del club amb un total de 26 gols. També va militar a les files d’altres equips com l’Oviedo o el Linares.

Jordi González, ocupa la tercera posició com a porter amb més partits amb el Centre d’Esports Sabadell, amb un total de 10 temporades amb el club.

En la presentació d’avui han acudit Gustavo Ruiz, portaveu de l’organització; Xavi Andreu, director de Comunicació i Relacions Externes de la Secretaria General de l’Esport i el director general del club, Bruno Batlle.

Bruno Batlle, com a màxim representant del club, ha destacat: “La història del CE Sabadell ens ha fet arribar fins aquí i entre tots l’hem de recordar. Estem molt agraïts a les penyes i a l’organització per poder comptar amb un esdeveniment com aquest que ha tingut una molt bona acollida”.

Fotografia: Críspulo Díaz