Presentat el llibre ‘Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada’

La sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta s’ha omplert de gom a gom per a la presentació del llibre ‘Nova Creu Alta, 50 años de pasión arlequinada’, escrit pel soci, estadístic i delegat del filial del Centre d’Esports Sabadell, Miguel Ángel Rodríguez, i que tracta de fer un recorregut del mig segle de vida de l’estadi creualtenc a través dels seus partits més recordats, estadístiques, curiositats i imatges.

L’acte ha estat conduït pel periodista de Ràdio Sabadell i autor del pròleg del llibre, Sergi Garcés, i ha comptat amb la presència de dues llegendes del club com són Lino Gutiérrez i Genís Garcia. Tant Lino com Genís han coincidit en recordar els ascensos com els moments més bons de les seves respectives carreres. “Venia amb el meu pare a veure aquells jugadors que per mi eren déus”, ha comentat Lino.

Rodríguez ha reconegut que actualment “hi ha molts pocs llibres que parlin del Sabadell i volia omplir una mica aquest buit”. Es tracta d’una peça de col·leccionista per a tot arlequinat i, com bé ha remarcat l’autor, és una obra amb la qual, d’aquí a uns anys, els aficionats “poden apropar-se a l’estanteria per repassar el que han estat els 50 anys de la Nova Creu Alta”.

Recordem que els exemplars del llibre es poden adquirir a les oficines de l’estadi a un preu de 25 euros per a socis i 27 euros per a no socis, i el pagament s’ha de fer en efectiu. També es pot comprar a Escribà Assessors (Av. Onze de Setembre, 83) i a Clínica Dental La Palma (C. La Palma, 44).

Per contactar en privat amb l’autor, es pot fer a través del següent correu: 50novacreualta@gmail.com.

Imatges: Sandra Dihör.