Preus de les entrades per al partit davant el FC Barcelona B

Toca aixecar-se i escalar posicions en la taula classificatòria. I tot passa per sumar els tres punts aquest dissabte 31 de gener davant el FC Barcelona B (a les 18 hores en la Nova Creu Alta).
 
Per tal d”aconseguir un triomf vital davant el filial blaugrana, els jugadors arlequinats necessiten que l”estadi mostri un aspecte immillorable i condueixi l”equip cap a la victòria.
 
Els recordem que les entrades es poden comprar a través del ticketing online. Per al duel català d”aquest dissabte, els preus són els següents:
 
Gol 10
Lateral 15
Tribuna 25
Grada visitantt 15
 
Les localitats també es poden adquirir a les oficines de l”estadi, que tenen el següent horari durant aquesta setmana:
De dilluns a dijous: de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores  
Divendres: de 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 19:00 hores 
Dissabte: de 10:30 a 13:30 hores
 
Els nens i nenes de 0 a 4 anys entraran de manera gratuïta. A partir dels 5 anys, els nens i nenes pagaran el mateix que els adults.
 
NORMATIVA TICKETS AFICIÓ RIVAL
Segons la normativa de l”esport “Real Decreto 203/2010 de 26 de febrer Real Decreto 203/2010, de 26 de febrero, por el que se aprueba el Reglamento de prevención de la violencia, el racismo, la xenofobia y la intolerancia en el deporte”, en el seu article 5, de l”apartat de Protocol de Seguretat, Prevenció i Control, en el seu apartat 4, defineix que ha d”haver una obligació en “la política de sumnistro y venta de entradas por parte del organizador, que deberá garantizar, cuando corresponda, una separación adecuada de aficiones rivales”. Mitjançant aquest articulat, el CE Sabadell informa de la idoneïtat a tots aquells aficionats de l”equip rival d”adquirir les entrades a la zona denominada com a afició rival. El Club, mitjançant ordre del Coordinador de Seguretat, es pot veure obligat a traslladar a la zona d”afició rival a qualsevol aficionat que no estigui en aquesta zona.