PRÈVIA / Atlètic Balears – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 15 de gener a les 12:00 hores a l’Estadi Balear davant l’Atlètic Balears el partit corresponent a la dinovena jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat buscarà sumar el segon triomf consecutiu en el partit que tancarà la primera volta de competició. El tècnic, Miki Lladó ha afirmat a roda de premsa que: “L’equip està amb confiança i anirà a pels punts per regalar-li una alegria a l’afició. Ens servirà per avaluar-nos i veure on hem de millorar perquè l’exigència serà màxima”. Sobre el rival d’aquest diumenge ha valorat: “Són un gran equip i un rival directe, com tots. Haurem d’estar molt concentrats perquè tenen un gran potencial, especialment a l’atac”. També va comparèixer davant dels mitjans el dimecres Armando Corbalán: “Som un molt bon grup. Sempre dono el màxim i el partit de diumenge ens va donar confiança. La prioritat ara és deixar la porteria a 0 i començar a créixer des del darrere”.

L’Atlètic Balears és un equip de la ciutat de Palma de Mallorca. Va ser fundat oficialment l’any 1920 i juga els seus partits com a local a l’Estadi Balear. El conjunt balearico ha estat 4 temporades a Segona Divisió i 16 a Segona B sent un habitual a la zona noble de la categoria de bronze en les últimes temporades. L’encarregat de dirigir l’equip és Onésimo Sánchez i actualment es troben dos punts per sobre del CE Sabadell a la taula, a la 14a posició.

Pel que fa a precedents, l’Atlètic Balears i Centre d’Esports Sabadell s’han enfrontat en 26 ocasions a Segona Divisió, Segona B, Primera Federación, Tercera Divisió, Copa Federación i Copa del Rei. El balanç, favorable als arlequinats amb 10 victòries, 12 empats i 4 triomfs balears.

Informació del partit
L’Atlètic Balears i el Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’Estadi Balear aquest diumenge dia 15 de gener a les 12:00 hores en el partit corresponent a la jornada 19 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Fulgencio Madrid Martínez i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.