PRÈVIA | CE Sabadell – CD Calahorra

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 25 de setembre a les 12:00 hores a l’estadi de La Nova Creu Alta davant el Club Deportivo Calahorra el partit corresponent a la cinquena jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat busca retornar al camí de la victòria després de la derrota de la jornada anterior a Alcoi. Els arlequinats encara no han perdut a l’estadi amb una victòria i un empat. Gabri García, ha afirmat a roda de premsa que: “Volem continuar amb les bone sensacions a casa. Tenim molta competència a la plantilla i això és molt positiu perquè tothom estigui actiu”. Sobre el rival d’aquest diumenge ha valorat: “El Calahorra és un equip molt valent i que pressiona i competeix molt bé. Tenen les idees clares i ens podem trobar amb un context de partit similar al de les dues primeres jornades a l’estadi”. Per altra banda, el jugador Alberto Fernández, va declarar dimecres davant dels mitjans que: “Em trobo molt bé a Sabadell, la ciutat i el club m’han acollit de meravella. El Calahorra és un rival molt dur que ens deixarà la possessió però que ens posarà les coses molt díficils. Confiem en seguir amb les bones sensacions a casa on ens sentim molt recolzats”.

El Club Deportivo Calahorra és un club de la localitat de Calahorra fundat oficialment l’any 1942 i juga els seus partits com a local a La Planilla. El conjunt de la Rioja ha estat 13 temporades a la categoria de bronze sent aquesta la segona a la Primera Federación. L’encarregat de dirigir a l’equip és Juan García Acedo.

Pel que fa a precedents, el Centre d’Esports Sabadell i el Club Deportivo Calahorra només s’han enfrontat en dues ocasions a la temporada 2001-02 a Segona B amb un empat i una victòria arlequinada. Tornarà a la Nova Creu Alta el davanter Toni Gabarre.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i el Club Deportivo Calahorra s’enfrontaran a l’estadi de La Nova Creu Alta aquest diumenge 25 de setembre a les 12:o0 hores en el partit corresponent a la jornada 5 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Francisco José Ortega Herrera i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.