PRÈVIA | CE Sabadell – UE Cornellà

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 11 de setembre a les 17:00 hores a la Nova Creu Alta davant la Unió Esportiva Cornellà el partit corresponent a la tercera jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat busca la primera victòria de la temporada després de l’empat davant l’Amorebieta i la derrota a Castalia a la darrera jornada. Gabri García, ha afirmat a roda de premsa que: “Volem tornar a mostrar una versió semblant a la del primer partit de lliga i ser un equip sòlid a casa. Demano a l’afició que estigui amb l’equip i que confiïn en nosaltres”. Sobre el rival d’aquest diumenge ha valorat: “El Cornellà és un equip que té les idees molt clares. Han incorporat jugadors els últims dies de mercat però seran fidels a la seva idea de joc”. Per altra banda, els jugadors Alex Sala, Pau Víctor i Alberto Fernández, van ser presentats de forma oficial i davant dels mitjans a la seu de Cafès Pont. Els tres futbolistes es van mostrar molt contents d’estar al Centre d’Esports i amb moltes ganes de sumar els tres punts el diumenge.

La Unió Esportiva Cornellà és un club de la ciutat de Cornellà de Llobregat fundat oficialment l’any 1951. El conjunt verd ha estat 9 temporades a la categoria de bronze estatal, sent aquesta la segona a la Primera Federación. L’encarregat de dirigir a l’equip és Gonzalo Riutort.

Pel que fa a precedents, la Unió Esportiva Cornellà i el Centre d’Esports Sabadell, s’han enfrontat un total d’11 vegades amb un balanç favorable als visitants amb 4 victòries per només dues dels arlequinats, ambdues la temporada passada.

Informació del partit

Centre d’Esports Sabadell i la Unió Esportiva Cornellà s’enfrontaran a l’estadi de la Nova Creu Alta aquest diumenge 11 de setembre a les 17:00 hores en el partit corresponent a la jornada 3 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec d’Alexandre Alemán Pérez i el partit es podrà seguir per InStat TV i Esport3 o pel Twitter oficial del club @CESabadell.