PRÈVIA | CE Sabadell – UE Cornellà

El Centre d’Esports Sabadell disputarà dissabte 20 d’abril, a les 17:00 hores, a la Nova Creu Alta davant la UE Cornellà el partit corresponent a la trenta-tresena jornada de Primera Federación. El conjunt Arlequinat buscarà retrobar-se amb el camí de la victoria davant un rival directe per la permanència. L’entrenador, Óscar Cano, ha destacat a roda de premsa que: “Hem d’intentar prendre les millors decisions als minuts finals, però la resta d’equips també juguen. No crec que faci falta sobreinformar perquè hi hagi una psicosi. Hem de recordar que també hem tret punts i aguantat resultats als minuts finals”. Sobre el partit d’aquest dissabte ha valorat: “El partit de demà és un on no sempre es juga bé. Hi ha molta tensió i això et porta a jugar així. Però aquestes situacions són així. I els jugadors han de pensar que ells no poden perdre el partit”.

També va comparèixer davant els mitjans Adrián Ortolá: “És moment de centrar-nos en dissabte. Necssitem d’ells i hem de fer un fortí de la Nova Creu Alta en el que ens queda”.

El rival

La UE Cornellà és un equip de Cornellà. Es va fundar com a club l’any 1923 i juga els seus partits com a local al Municipal de Palamós. El conjunt català ha estat 7 temporades a Segona B i aquesta és la tercera a Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és Gonzalo Riutort i actualment es troben en dissetena posició amb 34 punts.

Precedents

Pel que fa a precedents UE Cornellà i Centre d’Esports Sabadell s’han enfrontat en 14 ocasions a Segona B i Primera Federación amb un balanç molt igualat. 5 victòries pels verds, 5 empats i 4 victòries Arlequinades. Ens retrobarem amb l’exarlequinat Eudald Vergés.

Informació del partit

La UE Cornellà i el Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a la Nova Creu Alta aquest diumenge dia 20 d’abril a les 17:00 hores en el partit corresponent a la jornada 33 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec d’Aimar Velasco Arbaiza i el partit es podrà seguir per FEFTV.com o pel Twitter oficial del club @CESabadell.