PRÈVIA | Celta Fortuna – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà dissabte 28 d’octubre a les 16:00 hores a l’estadi de Barreiro davant el Celta Fortuna el partit corresponent a la desena jornada de Primera Federación. El conjunt Arlequinat buscarà mantenir les bones sensacions i sumar el triomf a un estadi complicat. L’entrenador, Gerard Bofill, ha afirmat a roda de premsa que: “Hem de construir unes bases i tenir clares les nostres idees. Veig a l’equip molt conscienciat i confiant de tirar la situació endavant. Anirem a buscar els tres punts”. Sobre el rival d’aquest dissabte ha valorat: “És un gran repte. Són un gran equip, el més golejador del grup. Tenen molt talent, però els hem estudiat bé”. També va comparèixer davant dels mitjans el dimecres, Marc Domènech: “Veig l’equip molt unit i convençut de la feina. Sabem que podem capgirar la situació i aquest canvi passa per guanyar dos partits seguits i agafar confiança per anar cap amunt”.

El rival

El Celta Fortuna és el filial del Celta de Vigo, un equip de la ciutat de Vigo. Es va fundar el 1929 com a club independent, però va començar a formar part de l’organigrama del Celta el 1989. Juga els seus partits com a local a l’estadi de Barreiro o a Balaídos, depenent de la jornada. El conjunt gallec ha estat 25 temporades a la categoria de bronze estatal sent aquesta la tercera a Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és Claudio Giráldez i actualment es troben a la segona posició de la taula amb 17 punts.

Precedents

Pel que fa a precedents, el CE Sabadell i el Celta Fortuna no s’han enfrontat mai, sent un duel inèdit al futbol estatal. El primer equip sí que és més conegut per als Arlequinats i és que ambdós conjunts s’han enfrontat en 51 ocasions. Serà un partit especial per a Carlos Beitia que formava part del Celta fins la temporada passada.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i el Celta Fortuna s’enfrontaran a l’estadi de Barreiro aquest dissabte dia 28 d’octubre a les 16:00 hores en el partit corresponent a la jornada 10 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Francisco García Riesgo i el partit es podrà seguir per FEFTV.com, TVG2 o pel Twitter oficial del club @CESabadell.