PRÈVIA / CF La Nucía – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 30 d’octubre a les 12:00 hores a l’estadi Olímpic Camilo Cano davant el CF La Nucía el partit corresponent a la desena jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat buscarà sumar la tercera victòria consecutiva i acostar-se a les posicions capdavanteres de la classificació. Gabri Garcia, ha afirmat a roda de premsa que: “Hem treballat molt bé els aspectes defensius les últimes setmanes i cada vegada estem més còmodes sense pilota. Tenim una plantilla molt àmplia i podrem suplir les baixes d’Alberto, Gurdiel i Moha amb les màximes garanties perquè tota la plantilla és molt competitiva”. Sobre el rival d’aquest diumenge ha valorat: “És un equip molt fort defensivament i que té les idees clares. No pateix sense pilota i, quan la té, utilitza molt bé el joc directe”. Per altra banda, el jugador Pau Víctor va declarar dimecres davant dels mitjans que: “Estic molt content d’estar aquí, quan em van dir que sortiria cedit, va ser la meva primera opció. Les últimes setmanes estic jugant més de davanter pur i em sento molt còmode i crec que puc ajudar molt a l’equip com he fet amb aquests dos últims gols”.

El CF La Nucía és un club de La Nucía fundat oficialment l’any 1995 i que juga els seus partits com a local a l’estadi Olímpic Camilo Cano. El conjunt alacantí ha estat 3 temporades a la categoria de bronze sent aquesta la primera a la Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és l’exarlequinat César Ferrando. El conjunt nucier encara no ha guanyat al seu estadi però tampoc perdut. 4 partits empatats en aquest inici de competició deixen la curiosa dada.

Pel que fa a precedents, el Centre d’Esports Sabadell i CF La Nucía s’han enfrontat en dues ocasions, a la temporada 19-20 amb una victòria per cada equip, ambdues per 1 a 0.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i el Club de Fútbol La Nucía s’enfrontaran a l’estadi Olímpic Camilo Cano aquest diumenge 30 d’octubre a les 12:00 hores en el partit corresponent a la jornada 10 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de José Antonio Sánchez Villalobos i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.