PRÈVIA / Osasuna Promesas – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 14 d’abril a les 12:00 a Tajonar davant Osasuna Promesas el partit corresponent a la trenta-dosena jornada de Primera Federación. El conjunt Arlequinat buscarà allargar la ratxa de dos partits sense perdre davant un rival directe en la lluita per la permanència. L’entrenador, Óscar Cano, ha afirmat a roda de premsa que: “Tenim molts problemes de lesions. Això ens condiciona moltíssim, però forma part de la realitat i no ho podem canviar. La situació no et deixa arribar tranquil. Però nosaltres estem acostumats a ser a un situació fotuda. Tots sentim el mateix. Vam acceptar un repte que era fer números gairebé de playoff per a salvar-nos. I ara mateix estem allà. L’equip no estarà sol al Tajonar, ja que més d’un centenar d’Arlequinats tenen la seva entrada adquirida i acompanyaran l’equip a Pamplona.

El rival

L’Osasuna Promesas és el filial del CA Osasuna, un equip de la ciutat de Pamplona. Es va fundar com a filial el 1964 i juga els seus partits com a local al Tajonar. El conjunt navarrès ha estat 31 temporades a la tercera categoria nacional, sent aquesta la segona a Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és Santi Castillejo.

Precedents

Pel que fa a precedents, el CE Sabadell i Osasuna Promesas s’han enfrontat en 13 ocasions a Segona B i Primera Federación. El balanç, favorable als pamplonesos amb 6 victòries, 6 empats i un únic triomf Arlequinat. Curiosament, l’últim partit al Temple de la primera volta -a la segona jornada i coincidint amb la Festa Major de Sabadell- va acabar amb victòria del Centre d’Esports a l’últim segon gràcies als gols de Pau Resta i Manel Martínez.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i Osasuna Promesas s’enfrontaran a Tajonar aquest diumenge dia 14 d’abril a les 12:00 hores en el partit corresponent a la jornada 32 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec de Daniel Palencia Caballero i el partit es podrà seguir per FEFTV.com o pel Twitter oficial del club @CESabadell.