PRÈVIA | SD Logroñés – CE Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell disputarà dissabte 27 de gener, a les 18:00 hores, a l’estadi de Las Gaunas davant la SD Logroñés el partit corresponent a la vint-i-unena jornada de Primera Federación. El conjunt Arlequinat buscarà allargar el bon inici d’any i assolir la quarta victòria consecutiva. L’entrenador, Óscar Cano, ha destacat a roda de premsa que: “Estem a un punt de sortir del descens i això ens condiciona, però el més important és continuar competint com ho estem fent. Si ho aconseguim, guanyarem més del que perdrem. L’afició ens dona empenta i és la recompensa a l’esforç de l’equip”. Sobre el rival d’aquest dissabte ha valorat: “Haurem de fer les coses molt bé per poder puntuar. La SD Logroñés és un gran rival malgrat que està passant per una mala dinàmica. Han tingut també ratxes bones i això demostra que poden capgirar la situació”. Aquesta setmana, el club ha anunciat la incorporació del lateral Jordi Calavera i ha presentat oficialment a Abde Damar i David Soto. Per a aquest enfrontament, més de 2oo Arlequinats assistiran al partit i acompanyaran al Centre d’Esports Sabadell en un gran desplaçament.

El rival

La SD Logroñés és un equip de la ciutat de Logronyo. Es va fundar el 2009 i juga els seus partits com a local a Las Gaunas. El conjunt de La Rioja ha estat 6 temporades a la tercera categoria nacional, sent aquesta la tercera a Primera Federación. L’encarregat de dirigir l’equip és Aitor Larrazábal i actualment es troben en divuitena posició amb 19 punts, u menys que el Sabadell.

Precedents

Pel que fa a precedents SD Logroñés i Centre d’Esports Sabadell s’han enfrontat en 3 ocasions a Primera Federación amb un balanç d’un triomf Arlequinat, a Las Gaunas la temporada passada, un empat i una derrota, la del partit de la primera volta. 

Informació del partit

La SD Logroñés i el Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi de Las Gaunas aquest dissabte dia 27 de gener a les 18:00 hores en el partit corresponent a la jornada 21 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec d’Aimar Velasco Arbaiza i el partit es podrà seguir per FEFTV.com o pel Twitter oficial del club @CESabadell.