Primera ensopegada del 2023

El Centre d’Esports Sabadell ha caigut per la mínima en la visita del Numancia a l’estadi de La Nova Creu Alta en un partit molt intens i disputat. Els Arlequinats que han vist com els visitants es posaven per davant al primer temps, ho han intentat amb insistència al segon, però la defensa soriana i les interrupcions no han permès sumar per primera vegada aquest 2023.

El partit ha començat amb els dos equips intentant-se fer amb el domini de la pilota, però ha estat el Centre d’Esports qui ha portat la iniciativa amb les seves transicions ràpides. Pau Víctor i Alex Sala han estat els primers en posar a prova a Ayesa, que ha respost bé a ambdós xuts. També ha volgut la seva dosi de protagonisme Sergi Puig, que ha hagut de fer una gran intervenció a un xut llunyà d’Arranz.

Als darrers instants del primer temps s’ha descontrolat el partit. Primer li han anul·lat un gol a Mancebo per fora de joc, ha respost Pau Víctor amb un xut a les mans d’Ayesa des de l’interior de l’àrea i, finalment, en un contraatac, Iñigo Muñoz ha rematat al fons de la xarxa una passada de Bonaldo, avançant al Numancia al marcador. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, ha començat dominant i buscant fer-se amb el control del partit el conjunt Arlequinat. Astals, molt actiu, a la banda ha generat les primeres arribades, la més clara, als peus d’Alex Sala que ha obligat la intervenció del porter sorià. Amb el pas dels minuts, el Centre d’Esports ha començat a tancar al Numancia dins el seu propi camp, especialment amb Pau Víctor, el més actiu pels Arlequinats.

Morgado i Alberto han estat a prop de posar la igualada amb xuts des de l’interior de l’àrea. El primer, desviat, el segon, aturat per Ayesa quan ja es cantava el gol a la Nova Creu Alta. Ho ha intentat fins al final el conjunt Arlequinat que davant les pèrdues de temps i interrupcions numantines no ha pogut trobar el camí cap a la porteria rival deixant el definitiu 0 a 1. Els de Miki Lladó es queden amb 27 punts a la taula i sumen la primera derrota del 2023.