Primers comerços que s’adhereixen a la campanya ‘Juguem Junts’

22/07/2021

La xarxa arlequinada de comerç ‘Juguem Junts’ està en marxa per reactivar i potenciar el comerç local amb incentius per viure el futbol a la Nova Creu Alta. Merceria Casa Traveria, Taps Sabadell, Bar Zete, Perruqueria Anna Buils i Mudanzas el Pato són els primers comerços amb els que ‘Juguem Junts’.

  • Mudanzas el Pato (MVP): Empresa fundada al 1979, que compta amb més de 40 anys d’experiència en trasllats i mudances en particulars, empreses o especials amb un requisit molt important: el respecte cap al client.
  • Anna Buils Perruquers (Titular): un equip de professionals contrastats, situats al Carrer de Gràcia número 48 de Sabadell, estan al teu servei per a tenir cura del teu cabell i embellir-lo, utilitzant els productes de la millor qualitat i els més respectuosos amb el cabell i la pell, i oferint els tractaments i estilismes més actuals. El saló està reconegut amb amb el prestigiós certificat Qhair per la seva qualitat i productes innovadors. També disposen de botiga online a annabuils.com
  • Merceria Casa Traveria (Titular): Empresa familiar amb una antiguitat de més de 140 anys, que es dedica sobretot a la merceria, però també als complements, com la bijuteria, els articles de pell, articles per al cabell, mitjanes i mitjons, roba interior i un llarg etcètera d’altres articles. Podràs trobar la seva botiga online a merceriacasatraveria.com
  • Taps Sabadell (Amic CES): Situat al carrer de vianants Mestre Rius de Sabadell, el Taps és una excel·lent opció que mescla bona gastronomia i begudes de la millor qualitat. A més, la terrassa i l’interior del local acompanyen a passar una bona estona en ple centre de la ciutat de Sabadell.
  • Bar Zete (Amic CES): La qualitat-preu és un factor a destacar d’aquest jove Bar – Restaurant a Sabadell. Podem veure en la seva carta una àmplia varietat de tapes fredes i calentes, entrepans clàssics i alguns ja amb major elaboració, amanides i plats combinats.

Moltes gràcies! Compra a Sabadell, viu el futbol!