Remuntada d”ofici en el tercer partit de pretemporada (2-1)

El CE Sabadell B ha guanyat al Girona CF B per 2-1 en un intens partit marcat per la forta calor a Castellar del Vallès. El primer gol ha arribat als pocs minuts de joc quan Juan Pedro ha empès fins al fons de la xarxa una passada de la mort. Iván, sota pals, no ha pogut fer-hi res. Tot i el gol matiner dels visitants, el conjunt arlequinat ha dominat en aquesta primera part i ha gaudit d”ocasions per empatar el matx.

Tot i el domini dels homes de Toni Rodríguez, el Girona CF B ha estat a punt d”ampliar distàncies quan ha enviat fora un xut desviat en un u contra u. Després d”aquesta clara ocasió, Buba no ha perdonat en l”àrea contrària i ha empatat per als locals enviant la pilota al fons de la xarxa amb un fort xut creuat. Amb l”1-1 al marcador en l”equador del primer temps, el CE Sabadell B ha seguit dominant i ha tancat a la seva àrea el filial gironí fins que, a força d”insistir-hi, ha aconseguit donar-li la volta al resultat advers mitjançant Albert Merino, que ha anotat el definitiu 2-1 en el minut 35.

A la segona part hi ha hagut les rotacions pròpies de pretemporada. Tot i això, el filial arlequinat ha tingut el control del partit i ha estat qui ha protagonitzat les jugades de més perill. La més destacada ha estat un xut de falta d”Estrada que s”ha estavellat al travesser. Fins al final del partit, Pol Roige ha estat qui ha portat més perill amb jugades individuals, però el marcador no s”ha tornat a moure.

Toni Rodríguez: “Marxo content perquè de mica en mica es van veient coses que agraden”
Un cop finalitzat el partit davant el Girona FC B, l”entrenador del conjunt arlequinat ha atès els mitjans de comunicació i ha valorat el triomf aconseguit a Castellar del Vallès. “Avui era un partit per tenir la pilota i construir”, ha dit.

Toni Rodríguez també ha volgut destacar que l”equip ha d”intentar ser més sòlid en defensa. “És important deixar la porteria a zero. És el nostre següent objectiu”, ha apuntat.

A banda de la victòria davant l”equip gironí, Toni Rodríguez ha volgut remarcar el paper dels jugadors del filial que estan fent la pretemporada amb el primer equip. “És un honor per a tot el cos tècnic que jugadors del filial estiguin amb el primer equip perquè demostra que s”estan fent bé les coses”, ha conclòs.

Fitxa tècnica
CE Sabadell B: Iván, Parera, Sergio Campos, Jadir Cirera, Pol Moreno, Burgos, Buba, Albert Merino, Pau Gené, Marçal i Cesc Clotet. També han jugat: Kino, Tienda, Estrada, Jordan, Izan Pérez, Rubén Pedragosa, Lamín, Yeray, Aleix, Marc Martí, Pol Roige, Ahufinger.