Sabadell fa un gol contra l’homofòbia a la Nova Creu Alta

18/02/2019

Més enllà dels dos gols que es van marcar en el partit entre el Centre d’Esports Sabadell i el Villarreal ‘ B’, ahir a la Nova Creu Alta es va fer un gol molt important contra l’homofòbia en el futbol. Sobre la gespa de l’estadi creualtenc es va celebrar en la prèvia del partit l’acte central de la campanya ‘Fes-li un gol a l’homofòbia, a l’Esport hi juga tothom!’ en el marc del Dia Internacional contra l’Homofòbia. Una acció conjunta entre l’Ajuntament de Sabadell, l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell, Panteres Grogues i el CE Sabadell. 

L’acte el va conduir el president de l’Associació de Clubs de Futbol de Sabadell, Lino Gutiérrez, qui va ressaltar la convicció de tots els clubs esportius de Sabadell per respectar la llibertat de les persones en la seva orientació sexual, identitat o expressió de gènere. El representant de l’entitat Panteres Grogues, Joan Miró, va llegir un manifest per incidir d’eradicar qualsevol discriminació homòfoba al món de l’esport i, especialment, al futbol. Per part del Centre d’Esports Sabadell es va comptar amb la presència de la vicepresidenta del club, Ana Navés, el conseller de Comunicació i Relacions Institucionals, Xavi Andreu, i el conseller d’Operacions, Albert Ramos. 

La sacada d’honor va anar a càrrec de la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, qui va estar acompanyada de la regidora de Drets Civils i Gènere, Míriam Ferràndiz. 

Celebrem plegats el respecte!