Arlequinat! Tu tries la segona equipació per a la 23-24

Soci! Tens l’oportunitat de convertir-te en dissenyador de samarretes del Centre d’Esports Sabadell. Participa en l’elecció de la segona equipació oficial per a la temporada 23-24 fent el teu propi disseny.

Aquesta temporada, el soci torna a ser protagonista en l’elecció de les samarretes, aquesta vegada amb dissenys fets per tots vosaltres que demostraran la creativitat i originalitat de la nostra afició. Els 4 millors dissenys passaran a la final on la resta de socis escolliran quin és el que més els agrada. El guanyador es desvetllarà al juny, juntament amb la presentació de la primera equipació.

Descarrega aquesta plantilla i participa fins al 12 de desembre portant el disseny de forma presencial a l’estadi, a través d’aquest formulari ConcursSegonaEquipació2023 o comparteix-la a les xarxes amb el hashtag #LaMevaSegona.

Descarrega la plantilla del disseny a PlantillaLaMevaSegona.

El 13/12 es desvetllaran els 4 finalistes i fins el 29/12 es podrà votar quin és el disseny preferit dels socis del Centre d’Esport Sabadell. El guanyador serà anunciat al juny.

Informació i bases del concurs:

  • Concurs només per socis del CE Sabadell de la temporada  22-23 amb un màxim de 3 dissenys per persona.
  • Participa descarregant la plantilla i entrega el teu disseny a les oficines de la Nova Creu Alta, a través d’aquest formulari ConcursSegonaEquipacio2023 o comparteix-la a xarxes amb el hashtag #LaMevaSegona.
  • Presenta el teu disseny fins el dia 12 de desembre.

 

Consulta totes les bases i condicions del concurs a BasesConcurs.