Seligrat: “Sabem a què hem de jugar allà”

  • “Quan aconsegueixes un resultat positiu o negatiu en els últims minuts, és com si tot tingués més transcendència. Al final, el resultat és el mateix. Això no ens pot fer perdre la perspectiva: ni ens hem de sobrevalorar, ni infravalorar al rival. Només us puc dir que l’equip està molt bé i si anem onzens és perquè altres ho han fet millor”.
  • “L’altre dia sabíem quins eren els jugadors del Peralada que anaven millor de cap, i els dos que van fer gol estaven marcats per jugadors igual d’alts i amb un joc aeri igual de bo. Ara anem a un camp on aquests aspectes cobren moltíssima més importància perquè la pilota es para molt més. Ho sabem? Sí. Hem incidit durant la setmana? Sí. Treurem el millor equip per controlar això? Sí”.
  • “Sabem a què hem de jugar allà i que ho hem de fer molt bé perquè ells entrenen allà cada dia. Però no ens agafarà per sorpresa”. 
  • “Poc o molt, generem ocasions de perill. I la pilota no la tenim menys que el rival. Evidentment ho podem fer millor i podem jugar millor, però pitjor que els rivals no estem. A llarg termini, això és bo”. 
  • “Si la pilota anirà més per dalt que per terra… com més alts, millor. Però no perdrem els nostres conceptes de joc, encara que cada partit tingui la seva particularitat. Ens hem d’adaptar al camp i al rival”.
  • “En aquest tipus de camps, de qualsevol acció et pot venir un gol. El que més es dóna són segones jugades, rebutjos i pilotes aturades. És importantíssim mantenir la porteria a zero, difícilment hi ha un gol de jugada elaborada”.
  • “Josu ha pogut córrer avui però té un bandatge al turmell. Capó ha entrenat bé amb l’equip i Arthuro segueix amb la seva pretemporada particular, amb els seus problemes físics i espero poder-lo tenir”.