Signat l”acord de patrocini entre el Sabadell i MarcadorInt

El CE Sabadell i MarcadorInt han signat aquest matí l”acord de patrocini que es traduirà en esponsoritzar la samarreta del filial arlequinat i del Juvenil A. Un dels periodistes fundadors d”aquesta pàgina web, el sabadellenc Àxel Torres ha declarat que ‘”nosaltres pensem que la manera d”aconseguir que els clubs rodejats de gegants multinacionals puguin seguir sobrevivint és fomentant que els nois que es formen a les seves categories inferiors arribin al primer equip.”” Així mateix, també ha assegurat que ‘”d”aquesta manera hi hagi una major identificació entre la comunitat d”aficionats potencials i els futbolistes que vesteixen la samarreta.””

 

MarcadorInt està format per una gran majoria de periodistes sabadellencs que tenen una manera peculiar de veure el futbol. De fet, la vocació del projecte és reafirmar la importància de mantenir un futbol potent en tots els punts del planeta i donar difusió no només a aquells clubs i competicions que estan permanentment als focus mediàtics.

Pots seguir l”actualitat de MarcadorInt al seu portal web www.marcadorint.com  i descarregant-te l”APP de manera gratuïta disponible per a iPhone i Android.