SUBHASTA SOLIDÀRIA EN SUPORT A LA MARATÓ DE TV3

15/12/2020

El Centre d’Esports Sabadell iniciarà una subhasta solidària en suport a La Marató de TV3 dedicada a la lluita contra la Covid-19. El club farà una subhasta de la primera equipació personalitzada amb el logotip de La Marató. Seran les 25 samarretes de tots els jugadors de la plantilla pel partit corresponent a la jornada 19 davant el CD Castellón a la Nova Creu Alta.

La subhasta es durà a terme de la següent manera:

  • Envia la teva oferta (preu de sortida de 50€) al correu atenciosoci@cesabadell.cat o bé trucant al 937 23 13 05 (S’haurà d’indicar nom complet, DNI i telèfon de contacte). Per telèfon sol es poden fer ofertes en horari d’oficina (De dilluns a divendres, de 10h a 14h i de 16h a 20h).
  • Les 25 ofertes més altes obtindran la samarreta de joc
  • L’oferta de major quantitat serà la primera a escollir la samarreta del jugador que prefereixi, i així successivament fins a esgotar les 25 equipacions de joc
  • Si hi ha dues ofertes de la mateixa quantitat, escollirà en primer lloc la persona que hagi fet l’oferta abans.
  • El termini per a realitzar l’oferta serà des del dia 18 de desembre de 2020 fins al 22 de desembre de 2020 a les 19 hores.

*Les ofertes sense adjudicació (fora de les 25 més altes) quedaran en reserva.

**En cap cas es farà a donació sense tenir adjudicació de samarreta.

 

La Marató 2020, sobre la Covid-19

L’edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest any és excepcional, i per això ha començat abans la campanya de divulgació i sensibilització, i ja té obert el marcador per rebre donatius. Amb el lema “Aquesta Marató toca a tothom“, dedicat a la Covid-19, s’interpel·la directament la societat i transmet la necessitat de participar-hi, mobilitzar-se, col·laborar-hi i ser solidaris, perquè afecta a tothom, en tots els àmbits.

Aquesta situació d’excepcionalitat a causa de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, i davant de la necessitat urgent d’avançar en la recerca, el Patronat de la Fundació La Marató de TV3 va decidir, el 21 d’abril, canviar el tema previst per a La Marató d’enguany per dedicar-lo a la Covid-19 i traslladar l’edició de la salut mental l’any 2021, coincidint amb el 30è aniversari de La Marató.