Taller de Lorena Cos a la Cultural Alternativa Sabadell 2014

La psicòloga del primer equip del CE Sabadell, Lorena Cos, realitzarà un taller de creixement personal a la Cultural Alternativa Sabadell 2014. Amb el taller ‘Los límites los pones tú”, que es farà el diumenge 26 d”octubre a les 17:30 h, la psicòloga Lorena Cos parlarà de la importància de la nostra actitud i el bon control de les emocions com a eines per gestionar possibles canvis en l”àmbit personal.
 
Aquest certamen, que es realitzarà al recinte de la fira de Sabadell durant el 25 i 26 d”octubre, presenta el més innovador en el sector professional de l”ecologia, la sostenibilitat i la cultura alternativa, amb gran presència de tècniques per al creixement personal.
 
El club, a més, col·locarà un stand a la fira on vendrà productes de merchandising. Una part d”aquesta fira serà d”entrada gratuïta, però la zona on es realitzaran tallers, xerrades i conferències tindrà un cost de 5 euros per a tot el cap de setmana. A les oficines del club situades a la Nova Creu Alta podeu demanar un flyer que ofereix un 2×1 en l”entrada.