Tamudo: “El treball de l”equip ha estat immens”

Raúl Tamudo, que ha firmat un doblet davant l”Albacete Balompié, ha recalcat la feina que ha fet tot l”equip. “Els tres punts són vitals i toca recalcar el treball immens de tot l”equip. El vestidor està molt unit”, ha dit en zona mixta.
 
“Després d”unes setmanes en què les coses no acabaven de sortir, guanyar així dóna molta tranquil·litat i confiança. L”equip ha sortit molt endollat des del primer minut. Al final, els gols han acabat arribant. Ens ho mereixíem”, ha afegit Tamudo després de la victòria davant el conjunt manxec.
 
Manuel Gato, per la seva banda, ha sigut prudent en les seves declaracions. “L”equip ha estat molt bé. No obstant això, el moment de relaxació ens ha costat un gol en contra. Ara toca seguir amb prudència, no tot és tan positiu ni negatiu. Hem de mantenir l”equilibri”, ha comentat l”alacantí.
 
Per últim, el capità Antonio Hidalgo ha felicitat a l”equip pel gran partit realitzat. “El millor de tot són les sensacions que hem tingut. Hem recuperat la intensitat, hem fet gols i hem dominat. Hem fet un partit molt complet”, ha apuntat.