Tornada a l’acció

Sortida complicada la que té demà (12:15h) el femení del Centre d’Esports Sabadell. L’aturada que hi ha haver el cap de setmana passada a la Preferent va arribar en el pitjor moment possible, com ja va passar al Nadal després de superar el Sant Gabriel ‘B’: les arlequinades acumulen una ratxa de cinc victòries consecutives, algunes tan contundents com la darrera (10-0) i han tornat al lideratge de la categoria. 

Per tot plegat, les de Jordi Saltó tornen a la feina en una visita molt diferent de les que han tingut en aquest inici de 2016. El femení s’enfronta al cinquè classificat, un CF Atlètic Prat que, com el CE Sabadell, també acumula cinc jornades sense perdre i quatre d’elles han acabat amb victòria. A casa, les del Baix Llobregat només han deixat escapar els tres punts contra el segon classificat, el mateix Sant Gabriel ‘B’, i el tercer, el Sant Pere Pescador.

Saltó no podrà comptar amb les lesionades Elena, Mayo i Silvia per intentar endur-se la sisena victòria consecutiva i consolidar-se al capdavant de la classificació.