Tots al Temple! Empenyem a l’equip a la victòria davant la UD Logroñés

El dimecres dia 22 de març a les 19:00 es disputaran els minuts restants del CE Sabadell – UD Logroñés a la Nova Creu Alta. L’enfrontament, que es va començar a disputar el 26 de febrer, es va haver d’aturar al minut 47:13 per les fortes pluges. Abans, Cristian Herrera va anotar un autèntic golàs des del centre del camp per a posar en avantatge als Arlequinats i el partit es reprendrà amb l’1 a 0 al marcador.

Per a animar a tothom a viure la Bogeria Arlequinada i empènyer l’equip cap al triomf, el CE Sabadell posarà les entrades pel partit a un preu de 2 euros a general (Gol Nord, Grada Lino, Lateral) i de 5 a Tribuna. Ja disponibles a EntradesCES. Tots aquells que tinguessin l’entrada del partit no l’hauran de tornar a adquirir, en cas que estigui malmesa la podran bescanviar a les oficines de la Nova Creu Alta o a la Taquilla Tribuna Sud (Acreditacions) que s’habilitarà per a incidències el dia de partit. Els que adquirissin entrades, però s’hagin extraviat hauran de mostrar el rebut o càrrec de la compra.

El dimarts de la setmana vinent, les oficines estaran obertes en l’horari habitual: de 10 a 14 i de 16 a 20. La tarda del dimecres del partit, romandran tancades.