Una sessió diferent amb un objectiu: cohesionar més el grup

Els jugadors del CE Sabadell han sortit de la rutina diària dels entrenaments per fer una sessió diferent i creativa. D”aquesta manera, el cos tècnic dirigit per Miquel Olmo ha organitzat un entrenament a la platja de la Mar Bella per fomentar la cohesió grupal.
 
Segons explica la psicòloga de l”equip, Lorena Cos, les activitats que han realitzat els futbolistes serveixen per promoure aspectes com la confiança, la cooperació, la comunicació, el lideratge, l”estratègia i la coordinació. “Amb els exercicis que s”han fet, l”objectiu principal era treballar la cohesió grupal per enfortir encara més el grup”, ha comentat.
 
Així doncs, superant reptes a través de diferents circuits, els jugadors arlequinats han fet una sessió singular a la platja amb la intenció de demostrar el seu compromís i unió amb els companys. Al final, els futbolistes han acabat a l”aigua de la Mar Bella per tancar un entrenament innovador. “Ha estat una experiència positiva. Els jugadors tenen molt bones sensacions, han sabut entrar en la dinàmica i adaptar-se al que els hi demanàvem”, ha afegit Lorena Cos.
 
Contingut relacionat: