Us necessitem!

Com a empresari del sector esportiu, sempre he considerat la ciutat de Sabadell com un referent de l’esport i el Centre d’Esports Sabadell, com una de les seves entitats amb més repercussió exterior. Per això vaig decidir convertir-me en el seu màxim accionista, convençut de les possibilitats reals que el conjunt arlequinat, amb la nostra empenta i compromís, recuperi la solidesa esportiva i social, i com a SAD, també l’empresarial.

És cert que els últims anys el Centre d’Esports ha viscut una situació molt precària, però l’imminent sortida del concurs de creditors i l’arribada de nous inversors deixa el club arlequinat amb una economia molt més normalitzada, que permet encarar el futur amb optimisme si treballem amb intensitat, professionalitat, transparència i honestedat. Una manera de treballar que com molts ja sabeu ha marcat la meva trajectòria professional i que ara vull posar al servei de l’entitat.

Des de la meva arribada a Sabadell només he notat ganes que tot surti bé i un suport increïble de l’afició arlequinada i dels mitjans de comunicació. Un caliu que ens ha ajudat a fer moltíssima feina en molt poc temps, i que ens anima encara més en la recerca de l’èxit. Un èxit que només aconseguirem amb el màxim suport d’aficionats, empreses i institucions de la ciutat.

I és que per poder plantejar-nos un futur en categories superiors necessitem créixer socialment, i per això em dirigeixo a tots vosaltres, sabadellencs i sabadellenques, per demanar-vos que us feu socis i vingueu a gaudir dels partits al mític Estadi Municipal de la Nova Creu Alta. Sabem que la Segona B és una categoria molt competitiva i jerarquitzada, i un nombre elevat de socis i un estadi ple ens farà guanyar el respecte dels rivals. I també ens aportarà uns recursos que ens permetran seguir sanejant l’economia del club i construint un equip el més competitiu possible.

El meu equip directiu té molt clar que hem de saber fer atractiu per a les empreses el fet de col·laborar amb el club. Per això m’agradaria poder tenir també la màxima complicitat del sector empresarial. Estem convençuts que associar-se a la marca del Centre d’Esports en aquesta nova etapa ofereix un màxim retorn a patrocinadors i col·laboradors i, per tant, volem les màximes empreses en el nostre projecte, sigui quina sigui la seva activitat o dimensió. En definitiva, volem lluir amb orgull el teixit empresarial en els diferents espais de l’estadi.

Ja hem començat el camí per retornar el Centre d’Esports al lloc que li pertoca, no només a nivell esportiu sinó també institucional. I en aquest trajecte us necessitem a tots. Solament fent pinya avançarem i superarem els obstacles que ens anirem trobant i farem que els èxits del club siguin també els de cada sabadellenc i sabadellenca.

Honor al Sabadell.
#retornCES

Esteve Calzada Mangues
Màxim accionista C.E. Sabadell, C.F. SAD