Valero i el CE Sabadell continuaran junts 2 anys més

Valero Forn Tradicional i el Centre d’Esports Sabadell FC han signat un nou acord de patrocini per a dues temporades més, fins a 2024.

Un acord molt important amb una empresa de Sabadell identificada amb el Vallès. Valero referma la seva aposta pel futbol femení i seguirà sent patrocinador principal de la secció, des del futbol base fins al primer equip. D’aquesta manera, el logotip de l’empresa seguirà lluint a les samarretes de tots els equips femenins del club. L’acord manté la visibilitat de marca amb tanques a l’estadi de la Nova Creu Alta i a les instal·lacions municipals d’Olímpia, a més d’intercanvi de productes en actes dins del calendari d’activitats del Club.

En presència de diverses jugadores del primer equip, la firma s’ha celebrat a la nova botiga Valero al barri de la Concòrdia on podreu gaudir d’una gran restauració i productes forners, a més d’un bon lloc per reunir-se amb familiars o amics. El club vol agrair la confiança i la vinculació amb el Centre d’Esports Sabadell i el seu futbol femení.