Viu l’Adrenalina Arlequinada, la campanya de socis 2019/20

20/06/2019

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat oficialment aquest migdia la Campanya de Socis 2019/20 a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta davant els mitjans de comunicació. El director general del club, Bruno Batlle i la vicepresidenta de l’entitat, Ana Navés, han conduït la presentació de la campanya que enguany s’engloba al voltant del lema “Viu l’Adrenalina Arlequinada” i que inclou diferents novetatats i avantatges. 

Bruno Batlle, director general del CE Sabadell:

  • “L’spot de la campanya demostra el potencial del club, de la ciutat i de l’afició del Centre d’Esports i això ho hem de maximitzar. Cadascú entendrà l’Adrenalina Arlequinada a la seva manera però és evident que és un lema que ens uneix a tots”. 
  • “Els socis són el motor d’aquest club. Aquesta temporada van aixecar l’equip i ens van donar l’energia per aconseguir la permanència. Volem que els socis incondicionals ens ajudin a créixer i recompensar-los quan portin altes noves”. 
  • “En aquest moment tan important del club volem aconseguir ser els màxims possibles i que la Nova Creu Alta fagi goig. Per això proposem noves promocions i molts avantatges per als nous socis”. 

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell:

  • “Els tres eixos principals de la Campanya de Socis són l’efecte multiplicador dels socis per portar altes noves, l’aposta per la família amb una promoció important per recuperar el relleu generacional i aconseguir una base sòlida de gent jove a la Nova Creu Alta”. 
  • “El pack familiar és una de les novetats més importants. Amb els carnets dels pares, els fills fins a 17 anys tenen el carnet gratuït. Facilitem que les famílies vinguin a la Nova Creu Alta i sentin aquesta adrenalina plegats”.
  • “Els socis tindran molts avantatges com descomptes en merchandising CES, sortejos de patrocinadors a final de temporada, invitacions a la llotja o descomptes en el preu de les entrades a la Nova Creu Alta”.  

Els arlequinats ja poden renovar i donar-se d’alta de soci a les oficines de la Nova Creu Alta o de forma online a través del formulari online.