Xavi Cubino: “A partir d’ara, fets, no paraules”

Aquesta tarda s’ha fet la presentació de Xavi Cubino com a nou director general del CE Sabadell per aquesta nova temporada que comença.

Això ha estat el més destacat:

Antoni Reguant:

-“Em fa especial il·lusió presentar aquesta nova incorporació del Xavi Cubino com a nou director general del CE Sabadell”.

-“Després d’un any d’austeritat, ara el club veu una mica més la llum i de mica en mica cal anar a crear una estructura que ens ajudi a créixer en molts sentits. Això és una mostra, comparant-ho amb l’any passat, que el club va en una línia ascendent”.

-“A part del dia a dia del club, el Xavi ens pot aportar molt en el projecte dels clubs conveniats. Un projecte on tots ens hi hem bolcat i on s’hi creu molt”.

-“És una decisió molt pensada i creiem que ens ajudarà molt, no només pel que fa als clubs conveniats, i ens encaixa amb el que aquest club necessita que és gent de casa, gent de la ciutat, que conegui l’entorn… que conegui tot el que envolta al centre d’esports”.

Xavi Cubino:

-“És una il·lusió molt gran i una molt bona oportunitat que qualsevol sabadellenc i que treballa al futbol de la ciutat no podria dir no”.

-“Un dels objectius és obrir el CE Sabadell a tots els clubs de la ciutat. Volem treballar seguint l’eslògan del #FemCiutat, encetant una etapa nova. El Sabadell ha de ser el pare dels clubs de la ciutat i actuar-hi com a tal. Volem donar-hi un aire nou al Sabadell”.

-“Els darrers mesos han estat molt durs. Tant el Toni Reguant i Jose Garcia han treballat molt, i molt dur per donar el millor pel club”.

-“Les relacions Sabadell – Mercantil, Mercantil – Sabadell han canviat en el darrer any radicalment. No podem deixar perdre el potencial de la ciutat i estar enfrontats entre nosaltres”.

-“Tinc la sort de poder haver vist la situació social del CE Sabadell des de fora i des de dins. Aquest distanciament amb la massa social s’ha d’escurçar, i estem treballant per fer-ho”.

-“Una de les diferències que volem aconseguir és que a partir d’ara i hagi fets no paraules”

-“M’he trobat amb una previsió econòmica per aquesta nova temporada molt ben estudiada i treballada amb uns paràmetres molt acceptables, i que no posen en perill l’economia del club”.

Foto: Roger Benet -CE Sabadell-