PRÈVIA / CE Sabadell – CD Eldense

El Centre d’Esports Sabadell disputarà diumenge 9 d’octubre a les 16:00 hores a l’estadi de La Nova Creu Alta davant el Club Deportivo Eldense el partit corresponent a la setena jornada de Primera Federación. El conjunt arlequinat intentarà continuar amb la bona dinàmica a l’estadi on suma 7 punts en tres jornades i es manté invicte. Gabri Garcia, ha afirmat a roda de premsa que: “Seguirem fent el nostre joc, no canviarem d’idea. Diumenge decidirem qui juga perquè la competitivitat dins la plantilla és molt alta”. Sobre el rival d’aquest diumenge ha valorat: “L’Eldense és un equip molt fort i vertical. Han començat molt bé la lliga i ens posaran les coses molt difícils”. Per altra banda, el jugador Sergi Garcia va declarar dimecres davant dels mitjans que: “Em trobo molt bé i estic treballant per donar el meu màxim nivell al terreny de joc. Volem continuar amb la bona dinàmica a casa perquè la lliga és molt igualada i és factor clau per qualsevol equip”.

El Club Deportivo Eldense és un club de la localitat d’Elda fundat oficialment l’any 1921 i juga els seus partits com a local a l’estadi Pepico Amat. El conjunt alancatí ha estat 5 temporades a la Segona Divisió i aquesta és la primera que disputen a la Primera RFEF. L’encarregat de dirigir l’equip és Fernando Estévez. Actualment es troben a la 2a posició del grup 2 de Primera Federación.

Pel que fa a precedents, el Centre d’Esports Sabadell i el Club Deportivo Eldense s’han enfrontat en 6 ocasions amb tres victòries arlequinades, dos empats i una victòria alacantina. Fins a 5 exarlequinats tornaran a la Nova Creu Alta: Juanto Ortuño, Albert Ramis, Carlos Hernández i dos dels herois d’Olot i Marbella com són Fernando Pajarero i l’excapità Pedro Capó. També tornarà a la Nova Creu Alta el preparador físic sabadellenc, Xavi Moñino, al cos tècnic del Centre d’Esports fins la temporada passada.

Informació del partit

El Centre d’Esports Sabadell i el Club Deportivo Eldense s’enfrontaran a l’estadi de La Nova Creu Alta aquest diumenge 9 d’octubre a les 16:o0 hores en el partit corresponent a la jornada 7 de la Primera Federación. L’arbitratge anirà a càrrec d’Armando Ramo Andres i el partit es podrà seguir per InSports TV o pel Twitter oficial del club @CESabadell.