Con ambición para poner punto y final a la mala racha como visitantes

No volen deixar escapar més punts fora de casa. Els homes de Miguel Álvarez saben de la importància de sumar fora de casa en aquesta categoria i volen començar a fer-ho a Olot. Gairebé un any després de l”última victòria lluny de la Nova Creu Alta, els jugadors volen posar punt i final a aquesta mala ratxa i volen fer-ho davant l”Olot, actual cuer de la classificació encara que segurament, de manera circumstancial.


Balanç equilibrat en anteriors enfrontaments

El Sabadell i l”Olot s”han vist la cara en tres partits oficials. Potser el de pitjor record sigui el de la Copa Catalunya disputat en la temporada 2009/10 quan el conjunt entrenat per Ramón Moya va sucumbir davant l”Olot per 3-1. En lliga, solament dos enfrontaments, que van acabar amb victòria *arlequinada i amb empat.

Actualment a les files de l”equip de la Garrotxa trobem a dos ex arlequinats. Un d”ells és Héctor Simón. El que fos el primer fitxatge de la recent etapa en 2ª A dels arlequinats, va disputar 42 partits entre el 2011 i el 2013 i va aconseguir marcar un gol. D”altra banda, Èric Reverter, que també va compartir les mateixes temporades que Héctor com arlequinat, va ser cridat per Carreres en sis ocasions però sense trobar porteria.


Els setze protagonistes per a Olot

Després de confirmar-se aquesta setmana la baixa d”un fix en l”onze com Pol Roigé, Miguel Álvarez i el seu cos tècnic han triat als següents setze jugadors per desplaçar-se a Olot:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Valentín, Agustín, Alcañíz, Forniés, Yeray, Marc Fernández, Cortell, Batanero, Osado, Pirulo, Adama,Bruno y Forgas.

 

D”altra banda, també fem un repàs de com es troba la infermeria arlequinada a dia d”avui:

Sergi Pastells: Segueix amb la seva recuperació dins dels terminis establerts

Marc de Val: Trencament de fibres al bíceps femoral. Entre 3 i 5 setmanes de baixa

Pol Roigé: Esquinç de segon grau al turmell. Entre 2 i 3 setmanes de baixa.

Lucas Viale: Trencament de fibres a l”adductor de la cama esquerra. 1 setmana de baixa.