El Sabadell empata davant la Cultural a la Nova Creu Alta

El CE Sabadell ha empatat en la visita de la Cultural Leonesa a la Nova Creu Alta (1-1). Els Arlequinats, que s’han avançat al primer quart d’hora, han vist com els visitants igualaven al tram final. Seguiran, no obstant això, els d’Óscar Cano fora del descens una jornada més, amb dos punts de marge respecte de la zona vermella.

L’inici del Sabadell ha estat molt bo. La primera gran oportunitat ha estat per a Vladys Kopotun amb una rematada de cap que ha marxat desviada. En una jugada gairebé idèntica, Marcos Aselga no ha estat tan benèvol i amb una gran rematada ha avançat als Arlequinats. Ha intentat fer-se amb el domini de l’esfèrica la ‘Cultu’, però sense crear ocasions de perill.

De fet, la més clara ha estat de nou per a Vladys després d’una gran jugada individual que no ha pogut culminar i, en el refús, Carles Salvador ha rematat alt. Malgrat no gaudir de gran profunditat en atac, els visitants han pogut igualar al límit del descans. Guillermo Fernández, sol davant Ortolá, ha definit amb un xut massa alt.

I precisament el porter Arlequinat ha estat protagonista a l’inici del segon temps. Ortolá ha salvat el gol lleonenc en una rematada al primer pal de Rodri Escudero. Amb el pas dels minuts, el Centre d’Esports ha fet una passa enrere obligada pel domini i possessió de la Cultural. I així ha arribat la igualada. Ja al tram final, la defensa ha salvat el gol en primera instància, però res ha pogut fer en el refús d’una bona passada de la mort que ha aprofitat Berto González.

Ha reaccionat l’equip Arlequinat al cop de l’empat i s’ha tornat a imposar en el joc. Amb diverses arribades per banda, el Sabadell s’ha aproximat amb perill sobre l’àrea visitant. L’única ocasió, no obstant això, ha estat per a David Soto, amb un xut de falta que ha salvat Miguel Bañuz. Un punt a la Nova Creu Alta abans de visitar al líder la propera jornada a Riazor el dissabte vinent.