El CE Sabadell, amb la necessitat de guanyar fora de casa

Ja farà gairebé una volta sencera que el CE Sabadell no suma els tres punts lluny de la Nova Creu Alta. I, per seguir viu en la competició, toca fer-ho en un matx clau davant l”Albacete Balompié (a les 20 hores en el Carlos Belmonte).
 
L”equip manxec, que es troba a cinc punts dels arlequinats, va sortir en la darrera jornada de les posicions de descens i en aquests moments marca la salvació. A més, els de Luis César Sampedro s”han fet forts a casa durant aquest 2015, any en què encara no coneixen la derrota com a locals. Per al matx, el tècnic gallec té la baixa del lesionat Samu, però recupera a Paredes. El lateral serà l”única novetat respecte a l”onze que va guanyar davant la SD Ponferradina.
 
Per la seva banda, el CE Sabadell va agafar moral gràcies al triomf davant el Deportivo Alavés, però l”equip sap que la permanència depèn també de treure bons resultats a domicili. Per visitar el Carlos Belmonte i aconseguir tres punts valuosos, Juan Carlos Mandiá podrà comptar amb Juanjo Ciércoles, mentre que Martí Crespí continua sancionat. “El partit és de molta exigència. Ells tenen avantatge perquè fa dos anys que juguen amb el mateix estil”, va dir l”entrenador arlequinat en roda de premsa.
 
La llista de convocats per al partit de la 28a jornada de la Lliga Adelante és la següent: De Navas, Ciércoles, Cristian, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, M. Gato, C. Clerc, Nauzet, Aníbal, Sotan, Riau, Marcos, Kiko Olivas, Benja, Javi Hervás, Agus i Yeray.