El CE Sabadell perd a Olot des dels onze metres (1-0)

Derrota en el segon compromís de pretemporada del CE Sabadell. El partit ha començat amb un penal en contra del arlequinats quan, als deu minuts de joc, Riau ha tocat la pilota amb el braç després d”una centrada del lateral olotí. El davanter Carlos Martínez no ha perdonat des dels onze metres i ha anotat l”únic gol del matx.
 
A partit d”aquell moment, el CE Sabadell s”ha fet dominador del partit. Els de Miquel Olmo han tingut la possessió en el Camp Municipal d”Olot i han tingut vàries ocasions per empatar. Malgrat tot, els arlequinats no han estat encertats de cara a porteria. L”ocasió més clara per als visitants ha estat d”Édgar després d”una centrada de Tamudo.
 
Segona part de domini arlequinat
El segon temps ha començat de la mateixa manera, amb un conjunt arlequinat llançat a la porteria de la UE Olot i creant les primeres ocasions a peus de Collantes.
 
Els canvis introduïts pel tècnic Miquel Olmo a la segona part han donat un altre aire a l”equip, però les ocasions no s”han rematat amb encert i el partit ha finalitzat amb el solitari gol de penal de Carlos Martínez a la primera part. 
 
Fitxa tècnica:
UE Olot: Wilfred, Argi, Canaleda, Germán, Rojas, Maestre, Carlos M., Sielva, Uri, David López i Coro. També han jugat: Musa, Gianni, Toni, Canal, Abel, Xerry, Lluc Banús, Pepu, Xavi Ferron i David Márquez.
 
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Collantes, Edgar, Sotan, Riau, Aridai, Crespí, Kiko Olivas, Tamudo i Javi Hervás. També han jugat: De Navas, Agus, Víctor, Sandro, Oriol, Gato, David, Ernest i Estellés.
 
Gol: 1-0 Carlos (min. 10, de penal).
 
Estadi Municipal d”Olot: 1.101 espectadors