El futbol base s”acosta al tram decisiu de la temporada

UE Mollet, 0 – Juvenil A, 1

Triomf vital del conjunt dirigit per José Solivelles per mantenir la seva distància al capdavant del grup 2 de Preferent. Després de mitja hora de joc totalment controlada en què es va dominar però es van generar poques ocasions, els arlequinats es van quedar amb deu després de l”expulsió del porter. Ja a la represa, l”equip va sortir al terreny de joc amb la intenció de defensar molt bé i sortir al contracop. Així va arribar el gol en els primers instants, obra de Vaca. Tot i jugar en inferioritat, els visitants van dominar i gairebé no van deixar espais en defensa, cedint molt poques accions atacants i fins i tot mereixent fer el gol de la tranquil·litat. Legui, Vaca, Antonio i Bruno van poder sentenciar, però finalment el marcador no es va moure més i el 0-1 va donar tres punts d”or al Juvenil A.

Juvenil B, 0 – EF Tàrrega, 2

Discret partit del conjunt dirigit per Dani Dueñas en què el rival es va mostrar més intens i ambiciós. En el primer temps, els arlequinats van estar massa adormits i van reaccionar tard en gairebé cada acció. Els visitants, per la seva banda, només van necessitar pressionar una mica per guanyar terreny i, després d”aprofitar una segona jugada en un servei de porteria en contra, el migcentre va assistir a Mohamed Sylla perquè definís en l”u contra u. El Juvenil B, tocat, no va saber generar accions perilloses davant una EF Tàrrega que va poder sentenciar en la primera part. Ja a la represa, l”equip va corregir diversos aspectes i va sortir al terreny de joc amb una mentalitat més guanyadora. Fent seu el control de l”esfèrica, el CE Sabadell va guanyar metres, tot i que no va tenir claredat d”idees en zona de tres quarts. El rival, mentrestant, va aprofitar una jugada aïllada força desafortunada. I és que després de la lesió del central arlequinat, Roger va caçar la pilota a la frontal de l”àrea i va fer el 0-2. Al final, derrota d”un Juvenil B que ha de competir més per aconseguir resultats positius.

Penya Blaugrana Sant Cugat, 2 – Juvenil C, 3

Tot i tenir el partit controlat, el conjunt dirigit per Manel Felices va acabar cedint dos gols molt perillosos dels locals. Les dianes de Pol, Francisco Javier i Joan, abans de la mitja hora de joc, semblaven sentenciar el matx, però els santcugatencs van retallar distàncies abans del descans. Ja a la represa, el matx va ser molt igualat i Joseph, en els instants finals, va donar esperances als seus. Per sort, el Juvenil C va resistir per sumar tres punts a domicili.

CE Europa, 3 – Cadet A, 1

La sort no va acompanyar a l”equip dirigit per Cisco Martín. En un matx en què els arlequinats arribaven amb baixes molt importants, als cinc minuts de joc un altre jugador va haver de ser substituit en lesionar-se. Tot i això, el Cadet A va competir i va donar la cara davant els graciencs. Carlos va obrir la llauna per al CE Europa en aprofitar una errada en defensa dels visitants i, a partir d”aleshores, tot va ser més fàcil per als locals.

Cadet B, 2 – UE Sant Joan Despí, 1

El conjunt dirigit per Josep Vicenç va patir de valent per sumar els tres punts. Els arlequinats van plantejar molt bé el duel en els primers instants, però els visitants, a poc a poc, van generar molts problemes en la seva pressió i van impossibilitar que el Cadet B sortís amb la pilota controlada. Va ser així com la UE Sant Joan Despí es va avançar en el marcador. Ja a la represa, el CE Sabadell va saber treballar de manera constant, arriscant en la sortida de la pilota i trobant profunditat en les seves accions. Després d”insistir-hi molt, Marc va aconseguir el gol de l”empat. I per perseverança en el joc i sacrifici col·lectiu, els locals van trobar recompensa amb un gol de Juan José Heredia en l”últim minut. Al final, en un matx poc vistós, els de Josep Vicenç van tirar d”èpica per fer un pas definitiu amb l”objectiu d”assolir la permanència.

CF Sabadell Nord, 0 – Cadet C, 3

El conjunt de Dani Leoncio es va mostrar molt efectiu per endur-se els tres punts. En un primer temps en què els locals van tenir fins a tres ocasions per avançar-se en el marcador, els arlequinats van materialitzar una de les seves poques accions atacants. Ja a la represa, el Cadet C tampoc va millorar en excés, però va ampliar distàncies amb el gol d”Adrián Ruiz. A partir d”aleshores, i ja amb el 0-2, el CE Sabadell va jugar bastant bé i Mario Romera, tancant el seu doblet particular, va fer el tercer gol dels visitants.

Atlètic Segre, 1 – Infantil A, 5

Domini absolut del conjunt dirigit per Marc Nomen. Imposant el seu futbol, l”Infantil A va segellar el triomf en el primer temps gràcies als tres gols de José Enrique Carrasco i la diana d”Aladar. Ja a la represa, tot i que l”equip no va estar del tot fi en determinades fases, el CE Sabadell va tancar el seu recital anotador després que José Enrique Carrasco fes el seu pòquer de gols.

Infantil B, 3 – CFU Can Rull RT, 1

Partit molt complet de tot l”equip arlequinat des del primer minut de joc. Superant la pressió de l”adversari i movent bé l”esfèrica, el conjunt dirigit per Javi García va dominar clarament i Éric Arias, amb un cop de cap, va fer justícia inaugurant el marcador. Albert Morral va confirmar la superioritat dels locals fent el segon d”un equip que fins i tot va poder ampliar la renda, però van ser els visitants els que, a la vora del descans, van aprofitar una pilota penjada per retallar distàncies. Ja a la represa, el CFU Can Rull RT va pressionar de valent, incomodant a un CE Sabadell que finalment va aconseguir fer el gol de la tranquil·litat, de nou obra d”Albert Morral. Al final, gran partit d”un Infantil B que segueix en bona dinàmica.

Infantil C, 7 – AEC Manlleu, 0

El conjunt dirigit per Jordi Peris es va trobar amb un rival molt defensiu, però va saber trobar els espais necessaris per acabar golejant. Els arlequinats van poder sentenciar el matx en el primer temps, però la seva manca d”encert en l”eix atacant i les intervencions del porter visitant van evitar-ho. Diste, en rematar un córner, i Alejandro, amb un xut creuat, van deixar el 2-0 en el descans. Els visitants, però, també van gaudir d”una gran arribada, però Toni va estar immens sota pals per evitar el gol de l”AEC Manlleu. Ja a la represa, l”Infantil C va trobar la recompensa al seu joc i va acabar golejant. Diego, per partida doble, Oriol, Hameza i Juanjo, aquest últim amb un llançament de falta, van tancar el recital anotador.

UE Castellar, 1 – Aleví A, 4: Gols arlequinats de David, Xavier (2) i Sergi Baldrich.

Aleví B, 1 – CF Junior, 3: Gol arlequinat d”Oriol.

Sabadell Nord FC, 3 – Aleví C, 7: Gols arlequinats d”Izan, Arian, Lucas (2), Pedro Antonio (2) i Marcos.

CD Montcada, 6 – Aleví D, 0. Tot i la golejada, els locals no van fer grans coses per acabar amb aquest resultat tan favorable. La passivitat i la poca intensitat defensiva dels arlequinats en els dos primers quarts va acabar pesant massa.

Aleví E, 9 – CFU Can Rull RT, 0: Els locals van ser molt superiors i van moure l”esfèrica amb sentit. En el darrer quart, malgrat tot, es van fer massa accions indivuals. A més, els tècnics van provar a molts jugadors en posicions no habituals sense que el joc col·lectiu es veiés afectat. Gols arlequinats d”Unai, Mario (3), Alejandro, Pol (2), Enric i Ayman.

Aleví F, 2 – CFU Can Rull RT, 5: Gols arlequinats de Marcos i Anas.

Benjamí A, 6 – EF Mataró, 1: Bon partit en què el CE Sabadell va competir molt bé i va marcar les diferències en els moments clau. Un gol d”estratègia en un córner va permetre encarrilar la victòria. Gols arlequinats d”Eric (2), Jordi, Marc Scuri (2) i Adrià.

Benjamí B, 4 – CE Premià, 2: L”equip va mostrar una molt bona imatge i va fer seu el control de l”esfèrica. Tot i això, l”inici del matx no va ser del tot bo. Després d”aquests primers instants irregulars, el CE Sabadell va millorar i va ser superior al seu rival. Gols arlequinats de Víctor, Marc Scuri (2) i Marc.

EF Montcada, 3 – Benjamí C, 8: Amb bons canvis d”orientació, el CE Sabadell va golejar sent superior al seu adversari. Malgrat tot, els visitants van encaixar gols en diverses errades defensives. Gols arlequinats d”Oriol (3), David Silva, Anthony (2), Marc Roviras i Ot.

Benjamí E, 7 – Cerdanyola del Vallès, 2: L”equip va començar dominant, movent la pilota amb molta rapidesa i jugant a l”espai. Tot i que en el tercer quart es va relaxar, el CE Sabadell va imposar el seu joc en el darrer quart. Gols arlequinats d”Álex (3), Pablo, Neyzar, Ismael i Marc.

Benjamí F, 3 – CD Montcada, 3: Els locals van ser superiors en el terreny de joc, tot i que dues errades puntuals van permetre que el rival no donés per perdut el partit. Al final, els visitants van igualar el duel en un contracop. Gols arlequinats de Marc (2) i Álex.

Cerdanyola del Vallès, 4 – Benjamí G, 0. Davant el líder de la competició, els visitants van cedir davant la seva superioritat física del rival. L”equip arlequinat no va estar bé defensivament i tampoc es va mostrar encertat en l”eix atacant.

Benjamí H, 3 – Juventud 25 de Septiembre, 4: L”equip no va saber aprofitar les seves ocasions davant un rival que sí que es va mostrar efectiu de cara a porteria. En un matx igualat i amb poc ritme de joc, finalment els visitants van decantar la balança en l”últim minut. Gols arlequinats d”Izan i Aniol (2).

EF Montcada, 3 – Prebenjamí A, 7: En un matx complicadíssim davant el tercer classificat de la lliga, el resultat no reflecteix la dificultat de l”enfrontament. El plantejament de l”adversari va complicar molt les coses, però el CE Sabadell va ser capaç de generar moltes ocasions de gol per acabar sentenciant. Gols arlequinats de Joel (4), Izan i Mykola (2).

Prebenjamí B, 2 – EF Barbera Andalucia, 0: El segon classificat de la lliga va ser molt agressiu i va tallar el ritme del joc fent moltes faltes. Els locals, però, van saber fer seu el control de la pilota i han estat superiors en totes les línies. Gols arlequinats de Jordi i Izan.

EF Barbera Andalucia, 3 – Prebenjamí C, 5: Partit controlat en tot moment en què el CE Sabadell va moure bé l”esfèrica. Tot i això, l”equip es va mostrar massa directe en l”últim quart. Gols arlequinats de Pol, Broulaye (2), Daniel i Aitor.

Prebenjamí D, 10 – VDF Roureda, 0: Partit controlat de principi a fi en què els locals van moure l”esfèrica en tot moment davant un rival que no va plantar cara. Gols arlequinats d”Adrián (2), Pau (2), Izan, Xavier (2), Arnau (2) i Martí.

Prebenjamí E, 0 – Santa Eulàlia Ronçana, 3: Tot i competir molt bé i millorar en l”aspecte individual i de circulació de la pilota, els tres punts es van escapar en els dos primers quarts.

Cercle Sabadellès, 1 – Patufets, 4: Partit molt disputat que es va decidir per petits detalls en un camp molt petit.

FC Finsobe, 2 – Sènior Femení B, 3

Després d”un primer temps en què al conjunt dirigit per Marc Badía no li va sortir gairebé res, el joc de les visitants va millorar en la represa. El CE Sabadell va moure l”esfèrica i va combinar molt millor i Paula, Clara i Silvia van establir el 0-3 en el marcador. Al final, tot i que les locals van retallar distàncies amb dos gols en el tram final, el Sènior Femení B no va patir en cap moment per sumar els tres punts.

Vic Riuprimer REFO, 2 – Femení Juvenil-Cadet A, 4: Gols arlequinats de Carla, Miriam i Maria Bolívar (2).

Vic Riuprimer REFO, 3 – Femení Infantil-Aleví A, 3: Gols arlequinats de Sara Parra (3).

CE Mercantil, 4 – Femení Infantil-Aleví B, 5: Gols arlequinats d”Andrea, Ana, Aida i Rocio (2).

CE Llerona, 1 – Femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí A, 6: Gols arlequinats d”Alba (2), Bet, Anna (2) i Ariadna.