Empat sense gols entre el Sabadell i el Nàstic

Després de dos partits davant rivals d”inferior categoria, els arlequinats s”han enfrontat al Nàstic, un equip que militarà en una categoria superior, deixant  una molt bona imatge davant els més de mil espectadors que s”han apropat aquesta nit a la Nova Creu Alta.

El partit s”ha iniciat davant una intermitent pluja i ha sigut el Sabadell qui ha portat el compàs durant els primers minuts del partit encara que sense generar ocasions de perill. El Nàstic per la seva banda, tampoc ha generat perill davant la porteria defensada per Craviotto. La primera ocasió de perill ha arribat de les botes de Batanero que, quan transcorria el minut 26 de partit, ha disparat amb la seva cama esquerra i la pilota ha marxat per poc. El partit endurit i la intensitat ha anat pujant per moments. Tant ha estat el nivell d”intensitat que Pirulo ha hagut de ser atès pels serveis mèdics després de rebre un fort cop amb un rival.

La segona meitat s”ha iniciat marcada pels múltiples canvis que ha fet Miguel Álvarez. Amb la solidesa defensiva per bandera, el Sabadell ha construït des de la zona defensiva sense precipitar-se i ha sabut superar en diferents ocasions la pressió exercida pels tarragonins. De Val, en el minut 75 de partit, ha tingut l”ocasió més clara del partit en realitzar un bon xut de que ha sortit molt prop del pal de la porteria visitant. Malgrat aquesta ocasió, el partit ha acabat amb el resultat inicial amb la nota positiva i remarcable d”haver deixat per primera vegada en la pretemporada la porteria a zero.

Fitxa tècnica:

 

CE Sabadell:   Craviotto, Agus Medina, Valentín, Viale, Alcañiz, De Val, Marc Fernández, Batanero, Forgas, Pirulo i Pol Roige. També han jugat: Tienda, Pastells, Cortell, Yeray, Osado i Pol M y Cesc Clotet.

 

Gimnàstic de Tarragona: M.Reina, Gerard, Mossa, Xisco C. Rocha, Rayco, Assoubre, Ferran, Marí, Tejera, De Groot. També han jugat: Xavi Molina, M.Martinez, Xisco, Nadal, Bandeh, Bouzón, Palanca, De La Espada, Fali, Jordi, Naranjo, Emana

Gols: No va haver-hi.

Incidències: 1167 espectadors en la Nova Creu Alta.