CE SABADELL 0 – CD MIRANDÉS 2

10/10/2020

El Centre d’Esports Sabadell s’ha tornat a quedar a les portes de sumar els primers punts de la temporada a LaLiga Smartbank davant un Mirandés que marxa de la Nova Creu Alta amb els tres punts. El conjunt arlequinat ha fet una bona primera part amb les millors ocasions a les botes de Víctor García, però, a la segona, el CD Mirandés ha fet un pas endavant i ha aprofitat la seva eficàcia per endur-se la victòria amb els gols de Pablo Martínez i Víctor Gómez.

El CE Sabadell s’ha mostrat ordenat davant el ritme de la possessió del CD Mirandés en els primers instants, que tampoc ha acabat de trobar porteria. A partir del primer quart d’hora de partit, els d’Antonio Hidalgo han començat a dominar el joc a través del control de la pilota i la pressió en camp rival. El CE Sabadell ha trobat la profunditat pel seu carril dret on les internades de Víctor García generaven constantment desordre en la defensa rival. Les dues ocasions més clares han estat a les botes del mateix Victor: primer un xut potent, molt escorat, i després, una centrada de Pierre al segon pal que l’atacant arlequinat ha engaltat a la mitja volta. La cama d’un defensa burgalés ha evitat que la pilota agafés porteria. 

La segona part ha estat totalment contrària. El CD Mirandés ha aconseguit imposar el seu joc i crear perill a l’àrea d’Ian Mackay. Al minut 75, Pablo Martínez ha perforat la porteria arlequinada amb una sisistència de Víctor Gómez. Dos minuts després, el lateral cedit per l’Espanyol ha fet el segon amb un cacau ajustat al pal. El recent fitxatge arlequinat, Stichkov, ha debutat a la Nova Creu Alta i ha jugat l’última mitja hora de partit amb detalls de qualitat. 

L’equip tindrà una nova oportunitat per sumart els primer punts dissabte vinent davant l’Albacete a les 16h. Queda molt camí.