PRÈVIA | AD ALCORCÓN – CE SABADELL

18/05/2021

El Centre d’Esports Sabadell s’enfrontarà a l’Agrupación Deportiva Alcorcón en el primer dels 3 últims partits de la temporada. En plena lluita per la permanència a LaLiga Smartbank, l’enfrontament es disputarà demà dimecres 19 de maig a les 19 hores a l’estadi Municipal de Santo Domingo. Els arlequinats afronten l’antepenúltima jornada després de la dura derrota del passat diumenge a la Nova Creu Alta davant el CD Tenerife. Però l’equip hi creurà fins al final i com ha dit Antonio Hidalgo en roda de premsa: “Al Sabadell som patidors i lluitadors. No podem anar amb pessimisme i hem de gaudir de tenir l’oportunitat de demostrar qui som fins al final. Després, el futbol és com és, però per arribar al nostre objectiu hem de treballar molt bé”. Sobre el rival directe, l’Alcorcón, el tècnic ha destacat: “Ens trobarem un equip molt fort físicament i que juga molt bé amb la pilota. Sabem de la importància del partit i és moment de posar-ho tot al camp”.

L’Agrupación Deportiva Alcorcón és un club fundat l’any 1971 que des de la temporada 2010/2011 juga a la Segona Divisió, i enguany suma l’onzena temporada a la divisió de plata del futbol espanyol. Actualment se situa com a dissetè classificat amb 42 punts, a tan sols 2 punts dels arlequinats. En els últims tres enfrontaments, el conjunt madrileny ha sumat 4 punts, amb una victòria al camp de l’Albacete, un empat davant Las Palmas i una derrota a Mallorca. L’encarregat de dirigir al conjunt madrileny és Juan Antonio Anquela des que va arribar el passat mes de novembre en substitució de Baldomero Hermoso ‘Mere’. Anquela, que ja va estar dirigint al club des del 2008 al 2012, va arribar amb molta experiència prèvia a la categoria de plata dirigint equips com el CD Numancia, SD Huesca, Real Oviedo o Deportivo, i a Primera amb el Granada CF.

CE Sabadell i AD Alcorcón s’han enfrontat un total de 10 vegades en la seva història, totes a Segona Divisió llevat d’un partit a la Copa del Rei. L’última victòria davant aquest equip va ser la temporada 11-12 a la Nova Creu Alta, on els arlequinats van guanyar per 2 a 0 amb gols d’Abraham Paz i Lanzarote. Com a visitant l’equip no ha tingut tanta fortuna, ja que mai ha guanyat al Municipal de Santo Domingo. L’últim enfrontament, disputat aquesta mateixa temporada a la Nova Creu Alta, va acabar amb empat a 1 després del gol a les acaballes del partit de Juan ‘Ibiza’.

Un jugador amb passat a l’AD Alcorcón és Juan Diego Molina ‘Stoichkov’ que va militar a l’equip madrileny durant la temporada 2019-2020. L’andalús va disputar un total de 40 enfrontaments en els quals va anotar 16 gols. Així, va convertir-se en el màxim golejador espanyol de la Segona Divisió de la temporada passada.

El conjunt arlequinat torna a Alcorcón 7 anys després amb la intenció d’endur-se la victòria per primera vegada del Municipal de Santo Domingo, i així seguir en la lluita per la permanència a LaLiga Samrtbank.

#3PartitsPerUnSomni

Informació del partit

AD Alcorcón i Centre d’Esports Sabadell s’enfrontaran a l’estadi Municipal de Santo Domingo demà dimecres 19 de maig a les 19 hores en el partit corresponent a la jornada 40 de LaLiga Smartbank. L’arbitratge anirà a càrrec Eduardo Prieto Iglesias del comitè d’àrbitres de Navarra. I el partit es podrà seguir per Movistar LaLiga o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.