PRÈVIA | CE SABADELL – SD PONFERRADINA

23/05/2021

El Centre d’Esports Sabadell afronta la penúltima jornada de LaLiga Smartbank a la Nova Creu Alta davant la SD Ponferradina. El partit serà el pròxim dilluns 24 de maig a les 21 hores en el corresponent a la jornada 41. Els arlequinats arriben després de la dura derrota a Santo Domingo davant un rival directe com l’AD Alcorcón. Però el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, afirma que “tenim vida i l’hem d’estirar fins a l’últim segon. Hem treballat l’aspecte mental i els 11 que surtin seran els millors per fer-ho”. Sobre el rival ha destacat: “Hem d’estar millor que la Ponferradina en tots els aspectes per guanyar el partit. Ho podem fer i només pensem en això”.

La Sociedad Deportiva Ponferradina és un club fundat l’any 1922 que compleix la seva vuitena temporada a la Segona Divisió. Actualment se situa amb 56 punts com a vuitè classificat de la taula. I en els tres últims enfrontaments han sumat un total de 3 punts, amb dues derrotes davant Albacete i Espanyol, i una victòria davant el Castellón. L’equip està sota les ordres de Jon Pérez ‘Bolo’, exjugador professional que va protagonitzar una llarga carrera en la qual va deixar mostra de la seva capacitat de treball i instint golejador. Després de formar-se a l’Athletic Club i estrenar-se en la màxima categoria amb el primer equip, va passar per altres equips com l’Osasuna i l’Hèrcules abans d’iniciar un cicle al Rayo Vallecano. Com a entrenador, ‘Bolo’, va arribar a la Ponferradina l’any 2018 amb el que va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió A. També ha dirigit equips com l’Arenas Club a Tercera i Segona B.

CE Sabadell i SD Ponferradina s’han enfrontat únicament en set ocasions, totes elles a la Segona Divisió A. L’últim enfrontament disputat a la Nova Creu Alta va acabar amb la victòria per la mínima dels arlequinats amb un gol de Juanto. I en el partit d’anada, d’aquesta mateixa temporada, els arlequinats van guanyar per 0 a 3 en un partit molt complet de l’equip. Juan Ibiza, Stoichkov i Edgar Hernàndez, van ser els encarregats d’anotar els gols. Ambdós equips tenen jugadors que han vestit les dues samarretes. Com el cas d’Ian Mackay, que compta amb 49 partits amb la samarreta de la SD Ponferradina, entre la Segona Divisió B i la Segona Divisió A.

Paris Adot, actual jugador de l’equip visitant, també va vestir l’arlequinada en la temporada 2016-2017 amb un total de 10 partits disputats.

El conjunt arlequinat només li val la victòria per seguir vius en la lluita per la permanència a LaLiga Smartbank. Ho intentarà davant la Ponferradina que torna a la Nova Creu Alta 7 anys després de l’última visita.

Informació del partit

Centre d’Esports Sabadell i SD Ponferradina es veuran les cares a l’estadi Nova Creu Alta demà dilluns 24 de maig a les 21 hores en el partit corresponent a la jornada 41 de LaLiga Smartbank. L’arbitratge anirà a càrrec Alejandro Muñiz Ruiz del comitè d’àrbitres de Galicia. I el partit es podrà seguir per Movistar LaLiga o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.