PRÈVIA | CE SABADELL – RB LINENSE

3/09/2021

Aquest dissabte la Nova Creu Alta viurà l’estrena de l’equip a la Primera RFEF Footters. La RB Linense serà el rival del CE Sabadell en la jornada 2 demà 4 de setembre a les 19.30h. Després de tota una temporada, l’afició arlequinada torna al temple en partit oficial.

El conjunt arlequinat torna al temple després de sumar el primer punt de la temporada a domicili. Ho va fer davant el Sevilla Atlético en un partit molt igualat i lluitat fins al final amb una gran segona meitat, però on se li va resistir el gol i els arlequinats no van poder sumar de tres en la primera jornada de lliga. Tot i això, Antonio Hidalgo ha declarat en roda de premsa: “Tenim molta il·lusió i els jugadors estan preparats per donar el màxim nivell amb l’energia de l’afició a les grades. Sobre el rival de demà, ha destacat: “La RB Linense ha demostrat el nivell que té. Aposta per l’atac i finalitza moltes jugades amb perill”. Per altra banda, Alfred Planas, també va destacar en roda de premsa que “Tenim moltes ganes de jugar dissabte a la Nova Creu Alta. Esperem que vingui el màxim de socis possible. Necessitem el seu suport”.

La Real Balompédica Linense és un club de futbol de la ciutat de La Línea de la Concepción (Càdiz) fundat l’any 1912. L’equip complirà la seva 25a temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol i compta amb 6 temporades a la Segona Divisió A. L’encarregat de dirigir al conjunt andalús és Antonio Ruiz ‘Romerito’, exfutbolista sevillà que compta amb experiència a les banquetes d’equips com l’Atlético Sanluqueño, CD Rota o Xerez.

Centre d’Esports Sabadell i Balompédica Linense tan sols s’han enfrontat dues vegades la temporada 1954-1955 a la Segona Divisió A. En el partit de la primera volta, a la Nova Creu Alta, els arlequinats van imposar-se per 2 a 0. Però al partit de tornada, a La Línea, els sabadellencs van caure per un contundent 4 a 0.

Un dels jugadors de l’actual plantilla de la Balona va tenir passat arlequinat. Aquest és Fito Miranda, que va estar a Sabadell des del 2009 al 2013, gaudint de l’ascens a Ipurua del 2011 i amb el que va completar un total de 61 partits amb l’arlequinada.

El conjunt arlequinat vol estrenar-se davant de l’afició a la Nova Creu Alta amb una victòria. Ho intentarà davant un rival amb el que es tornaran a veure les cares 66 anys després de l’última vegada.

Informació del partit

Centre d’Esports Sabadell i Real Balompédica Linense es veuran les cares a la Nova Creu Alta demà dissabte 4 de setembre a les 19:30 hores en el partit corresponent a la jornada 2 de la Primera RFEF Footters. L’arbitratge anirà a càrrec de Mateo Busquets Ferrer del comitè d’àrbitres Balear. El partit es podrà seguir per Footters o a través del Twitter oficial del club @CESabadell.