A dues passes

CE Sabadell: Mariajo, Peque, Desi, Georg, Marta, Gis, Lilo, Yaiza, Roco, Lidia i Maria. També van jugar Emma, Inés (ps), Paola, Judith, Silvia i Abigail.

CF Femení Tortosa-Ebre: Fátima, Laia Ballesté, Núria, Alba, Àngels, Lizarraga, Raquel, Claudia, Patricia, Julia i Sandra. També van jugar Paula Curto, Carla i Joana.

Gols: 1-0, Roco (17′); 1-1, Laia Ballesté (30′); 2-1, Gis (47′); 3-1, Abigail (82′).

Àrbitre: Pablo Horacio Llanos (Vallès Occidental). Va amonestar la visitant Àngels.

Estadi: Olímpia.

Nou pas en ferm del femení cap a l’ascens a Segona Divisió. El Centre d’Esports Sabadell està a només dues victòries de segellar l’objectiu de la temporada després de sumar un treball triomf contra el Femení Tortosa-Ebre que no es va arribar a assegurar fins als darrers minuts del partit. Amb 15 punts per disputar-se, és d’onze la diferència entre les arlequinades i el Molins de Rei, que no va fallar al camp del cuer, la Penya Barcelonista Lloret de Mar (2-12).

Les noies de Jordi Saltó van haver de suar per sumar la tretzena victòria consecutiva. I això que la ‘pitxitxi’ de l’equip, Roco, obria el marcador passat el quart d’hora de partit amb un llançament de falta directa. Mateixa operació va seguir el Tortosa-Ebre per empatar el partit minuts després per mitjà de Laia Ballesté en una acció molt desafortunada: una falta que va tocar els peus de la barrera i va despistar Mariajo.

Les arlequinades van sortir del vestidor amb un punt més d’intensitat i, només començar la segona part, Gis era l’encarregada de tornar a avançar el Sabadell aprofitant una pilota morta després d’un xut potent de Roco. El domini es va intensificar i encara van tenir més opcions per sentenciar el partit abans del gol d’Abigail, una diana protestada a la banqueta visitant per un possible fora de joc.

Si el Molins no guanya el pròxim cap de setmana precisament contra el Tortosa-Ebre i les de Jordi Saltó treuen els tres punts en la seva visita al Fontsanta-Fatjó, el Sabadell serà nou equip de Segona. L’escenari més factible, però, és el duel que tindran primer i tercer classificat en dues setmanes a Olímpia.