A Elda comença el camí de tornada

Tot comença a Elda. Demà el Sabadell debuta a la 2a divisió B a les 20:00 al Nuevo Pepico Amat. Els homes de Miguel Álvarez volen començar la lliga amb bon peu però saben que serà complicat. Un cop finalitzada la pretemporada comença la competició i el nivell d”exigència serà totalment diferent.

 

De la plantilla de la passada temporada, només Pol Roigé, Agus Medina, Sergi Tienda, Juanjo Ciércoles i Ernest Forgas continuen en una plantilla totalment renovada que també és una de les més joves de la categoria. El tècnic, Miguel Álvarez, adverteix dels perills de l”Eldense ‘”M”agrada molt la plantilla que ha fet l”Eldense. Té una proposta molt bona de futbol.”” Així mateix, el tècnic arlequinat sap com s”ha d”encarar la competició ‘“Hem de ser molt forts a les accions, tant defensives com ofensives, de pilota aturada.””

 

Així mateix, els setze jugadors escollits pel tècnic andalús i que d”aquesta manera, entren a la convocatòria, són els següents:

Craviotto, Tienda, Agus Medina, Agustín, Lucas, Alcañiz, Valentín, Yeray, Batanero, Cortell, Marc Fernández, Pol Roigé, Ernest Forgas, Juan Osado, Marc de Val i Pirulo

 

D”aquesta manera, Bruno Vinicius, que segueix amb la recuperació de la sobrecàrrega a l”isquitibial, i Sergi Pastells i Juanjo Ciércoles, que segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions al genoll, es perden el partit per prescripció mèdica.

 

Un únic precedent a Elda

El Sabadell i l”Eldense només s”han enfrontat un cop en competició oficial. Va ser la temporada 76/77 a Tercera Divisió. En aquell llunyà partit els arlequinats van perdre per 2 gols a 1 i Garzón és, fins aleshores, l”únic arlequinat capaç de marcar a la ciutat alacantina.

Només un jugador de la plantilla blau-grana té passat arlequinat i és Antonio Cañadas, un jugador recordat per la seva entrega durant dues temporades al club arlequinat que malauradament van acabar amb el descens a Tercera Divisió l”any 2006. Tot i aquest descens, Cañadas va ser dels jugadors més destacats i va sumar durant tot el temps vestint d”arlequinats 84 partits oficials amb 23 gols on hi destaquen grans gols de falta.