A.Hidalgo: “He passat uns anys meravellosos en el CE Sabadell”

Antonio Hidalgo s”ha acomiadat de l”afició del CE Sabadell en una emotiva roda de premsa en què ha mostrat la seva estima pel club. “Marxa un arlequinat més. He passat uns anys meravellosos”, ha dit.
 
En aquest sentit, el futbolista ha parlat del moment en què va arribar al CE Sabadell. “Agraeixo molt l”oportunitat que em va donar el club en un moment en què jo estava en una situació difícil. Vaig estar a l”atur durant sis mesos. Estaré sempre agraït”, ha comentat.
 
“També vull destacar l”estima de la meva família. Estant aquí he tornat a gaudir del futbol i ells ho han pogut viure”, ha afegit.
 
El migcampista també ha elogiat el tracte que ha rebut per part dels seguidors. “Vull donar les gràcies a l”afició, que m”ha mostrat molta estima des del primer moment. M”ha donat molta confiança”, ha recalcat.
 
A més, Antonio Hidalgo s”ha referit als seus tècnics. “També he d”agrair la confiança que m”han donat tots els entrenadors que he tingut en el conjunt arlequinat”, ha manifestat.
 
Per últim, ha assegurat que vol continuar gaudint del futbol i ha admès que aquesta temporada ha sigut molt dura. “Ha sigut una llàstima aquest últim any, no mereixíem aquest final. Sempre he donat la cara en moments delicats. He donat molt per aquest club“, ha conclòs.